Heyatım anlamadım hacı yağlı ertuş sapık mı değil mi
Ben hiçbir diziyi kötülemedim kötüleyenler düşünsün, ben objektiflikten devam.Başka dizileri kadını kötü gösteriyor diye eleştirenler utanır mı sanmam.
Eee Allah büyük kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan@serhatt @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Aserat @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @mrt-06 @Zeyno @12.Adam
Heyatım zaten @Angelica da Survivor A katılsa şampiyon olurBen hiçbir diziyi kötülemedim kötüleyenler düşünsün, ben objektiflikten devam.
Çatlasan da patlasan da bu böyle. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.Heyatım zaten @Angelica da Survivor A katılsa şampiyon olur
Heyatım aklım varken niye günlüğe yazayımÇatlasan da patlasan da bu böyle. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.
Olmayan bir şeye hiçbir şey yazılmaz da ondan.Heyatım aklım varken niye günlüğe yazayım
Hangi dizi bu? 😱ay seninle uğraşamıcam büyük iskenderin hayatını anlatan dizi çıkmış onu izlerim bu gece çok gerçekçi sahneler varmış diye duydum aşağıdaki gibihadi gud nayt
Ekli dosyayı görüntüle 125329
Uğraşamazsın zaten buna gücün yetmez.ay seninle uğraşamıcam büyük iskenderin hayatını anlatan dizi çıkmış onu izlerim bu gece çok gerçekçi sahneler varmış diye duydum aşağıdaki gibihadi gud nayt
Ekli dosyayı görüntüle 125329
Hangi dizi bu? 😱
Uğraşamazsın zaten buna gücün yetmez.
Ayyyy serhat Doğa nın dublörü olmak için başvurmaya gitmiş koşa koşaÜnal ailesinin erkeklerinin IQ sunun normalin altında olduğuna eminim.@Dosi @offensive @ozmoturk @Carpe Diem @Aserat ? @xemrexxx
Vavvv olaya bak.Ayyyy serhat Doğa nın dublörü olmak için başvurmaya gitmiş koşa koşa@Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Zeyno @Hobbit @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @mrt-06
Oğlan ne yapmış ki hamle derken?Ayyyy serhat Doğa nın dublörü olmak için başvurmaya gitmiş koşa koşa@Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Zeyno @Hobbit @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @mrt-06
Valla benim anladığım Doğa'nın Türkan Şoray kanunları varmış. Gerisi tırısOğlan ne yapmış ki hamle derken?
Ayyyy serhat Doğa nın dublörü olmak için başvurmaya gitmiş koşa koşa@Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Zeyno @Hobbit @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @mrt-06
Parlağım bu ecünnü ile öpüşmek istememiştir kesin.Sanki öpüṣmekten hamile kalacak
Oğlan ne yapmış ki hamle derken?
Valla benim anladığım Doğa'nın Türkan Şoray kanunları varmış. Gerisi tırıs
Ayol diyorum oğlanın tip Kımıl zararlısı diyeSanki öpüṣmekten hamile kalacak
Nasıl ve neresini öptüğüne bağlı.Sanki öpüṣmekten hamile kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?