Sen koca biriktirirken ablam kariyer yapmış
Sen koca biriktirirken ablam kariyer yapmış
Hmm evet yapmış. Kızılcıkla tanındı 20. senesinde.Sen koca biriktirirken ablam kariyer yapmış
anca cahiller bu diziyle tanımıştır ,Hmm evet yapmış. Kızılcıkla tanındı 20. senesinde.![]()
Genele bakarım ben.anca cahiller bu diziyle tanımıştır ,![]()
özel biri olmadığın içinGenele bakarım ben.![]()
Ne manağ?özel biri olmadığın için![]()
Ne manağ cennetNe manağ?![]()
Senin gibi cehennemlikler anlamaz, işine bak.
Buna ne kadar para vermişler bu iş için bir sorayımSenin gibi cehennemlikler anlamaz, işine bak.![]()
Kime qı?Buna ne kadar para vermişler bu iş için bir sorayım![]()
Ford un etkinliğine gitmiş işte yukarıdaki fotolarda onu diyorumKime qı?
Ayol oğlan kite surf öğrenmeye kursa gitmiş, bir de üstüne para mı alacak.Ford un etkinliğine gitmiş işte yukarıdaki fotolarda onu diyorum
Neyse oğlan bu akşam kanal d de programa çıkıyor izlersin![]()
Hayır Simi'de.
oğlan bir hafta Atatürkçü bir hafta hayvansever oluyor sosyal medyada resmen tüm tuşlara basıyor birilerini düşürebilmek için yani yakışırsınız o açıdan ikiniz de aynısınız hedefe giden yoldaBenimle olacaksa vazgeçecek hepsinden.![]()
Ayol adam neyse o. Herkesi kendin gibi yalancı mı sandın.oğlan bir hafta Atatürkçü bir hafta hayvansever oluyor sosyal medyada resmen tüm tuşlara basıyor birilerini düşürebilmek için yani yakışırsınız o açıdan ikiniz de aynısınız hedefe giden yolda![]()
bunlar dışındaki tek haberi şu kadınla görüldü oluyor ayolAyol adam neyse o. Herkesi kendin gibi yalancı mı sandın.![]()
![]()
![]()
Ne olacaktı ayol?bunlar dışındaki tek haberi şu kadınla görüldü oluyor ayol![]()