aaaaa rakiplerin artmışEn güzeli dün akşam giydiği, sadece türbanını beceremiyorlar ondan genel olarak çirkin görünüyor.![]()
aaaaa rakiplerin artmışEn güzeli dün akşam giydiği, sadece türbanını beceremiyorlar ondan genel olarak çirkin görünüyor.![]()
Boyu devrilesice. .ssfatik sarışın ve dolgun seviyormuş serhat wefad@Yakamoz-Asi @offensive @12.Adam @Royal_Highness @Dosi @Angelica @Zeyno
Doğru söze ne denir.
Aaaa bu espriye gülerken bayılmışsınBoyu devrilesice. .ss
------
Doğru söze ne denir.![]()
Fatih'e bayılıyorum yalnızca.
Ömüşle metehan 😱Fatih'e bayılıyorum yalnızca.![]()
Onlar arka planda.Ömüşle metehan 😱
Onlar arka planda.![]()
Veeee hala bu torpillinin dizisini izleyenler var 🤮🤮 @offensive kınandın i.ss @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
Diziyi bunun için izlediğimizi sanman ne kadar zavallıca.Veeee hala bu torpillinin dizisini izleyenler var 🤮🤮 @offensive kınandın i.ss @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
@12.Adam @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk
Ayol senaryoda doğadan çok rolü var diyorlarDiziyi bunun için izlediğimizi sanman ne kadar zavallıca.![]()
ben de senin bu diziyi savunma azmine
Savunmuyorum sadece senin asılsız iddialarına cevap veriyorum.ben de senin bu diziyi savunma azmine![]()
Ben izlemiyorum diziyi kardeşim izleyenler düşünsünVeeee hala bu torpillinin dizisini izleyenler var 🤮🤮 @offensive kınandın i.ss @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
civeleği bile savunuyorsunSavunmuyorum sadece senin asılsız iddialarına cevap veriyorum.![]()
en iyisiBen izlemiyorum diziyi kardeşim izleyenler düşünsün![]()
Senin karşısında durduğun kim olursa olsun savunurum.civeleği bile savunuyorsun
------
en iyisi![]()
Veeee hala bu torpillinin dizisini izleyenler var 🤮🤮 @offensive kınandın i.ss @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
GeberSenin karşısında durduğun kim olursa olsun savunurum.![]()
Sen geberiyorsun gibi daha çok.
Aaaa ömüş varken buna bakmamSen geberiyorsun gibi daha çok.![]()