'Kızıl Goncalar' Final Yapıyor ! | NOW

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,946
Puanı
610
IMG_4195.jpeg

NOW'un pazartesi akşamlarının sevilen dizisi 'Kızıl Goncalar'dan sevenlerine kötü haber.

Gold Film-Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği, Ömür Atay'ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, başrollerde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Erkan Avcı'yı buluşturan dizi 'Kızıl Goncalar' ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Daha önce 50. bölümüyle final yapması planlanan dizi, 46. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bir hafta bayram arası verecek olan dizi, bir aksilik olmazsa 21 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara veda edecek.

'Kızıl Goncalar' final bölümüyle 21 Nisan Pazartesi akşamı NOW'da !

Kaynak : NTV

• Beğendim
Reactions: TenTen
NOW'un elinde reyting alan iş yokken, en reytinglisini bu kadar erken bitirmek ne alaka?

Normalde 1 sezonluk planlanmış bir işti ama tutunca ikinci sezona uzattılar. Konu kalmayınca+reytingler düşüşe geçmişken tadında bitmesi en doğru karar olmuş, YÇ gibi uzattıkça uzatmamışlar.

Tebrik ederim böyle bir karar aldiklari icin ve sakiz gibi uzatmadiklari icin. Reytingler düstü tabi iyice US gelince. Emegi gecenlere tesekkürler.

Sezon sonunda biteceği geçen eylül ayından beri belliydi ama yine de mayıs öncesi bitmesi ve 4 bandına düşer düşmez net karar çıkması şaşırttı. İlk sezonunu beğenerek izlesem de bu kadar hassas bir ülkede yetişkin adamla reşit olmayan kız üzerinden romantik sahneler çıkarılması ve ship yapan bir kitlenin doğması nedeniyle irrite olup devamına hiç bulaşmadım. Hikayenin diğer aksları da bu sezon yeterince iyi işlenememiş olacak ki Tolga Tekin, Settar Tanrıöğen gibi iddialı giriş yapan isimler senaryo revizeleriyle apar topar gönderildi. Yine de öyle veya böyle son dönemde iz bırakan bir iş olarak hatırlanacağı kesin.
------

Normalde 1 sezonluk planlanmış bir işti ama tutunca ikinci sezona uzattılar. Konu kalmayınca+reytingler düşüşe geçmişken tadında bitmesi en doğru karar olmuş, YÇ gibi uzattıkça uzatmamışlar.
Faruk Turgut 2 sezon planlandığını bizzat açıklamıştı sallamasyon yapmayalım. :A

Başarılı bir dizi oldu. Tüm ekibin yolu açık olsun.

Bu sezon çok rezil oldu, mayıs ayını kaldıramazdı zaten, geç bile kalındı...

2 sezon olarak planlanmıştı, öyle de bitiyor uzatılmadan. Çok özlenecekler. :T

Sezon sonu plandan dolayı biteceğini düşünüyordum ama Mayıs sonu biter diye düşünüyordum. Bugünkü düşüş hariç AB ABC1de 5 üstünü gören bir dizi sonuçta