- Reaksiyon puanı
- 34,479
- Puanı
- 1,061
Hep dümen atiyon dizi final yapar öyle izlersin.Yeni sezon ilk bölümü izledim de anlamadım tekrar izlicem
Ben de bu sezon ilk kez geçen sezonki bölümlerin vibe`ını aldım. Halit tarafında senaryo yetersiz bence. Bu sezon Levent`in evi dergahtan daha heyecanlı.
Meryem'in evliyalıgı garıp ama onu anlamlandıramıyorum.Ben de bu sezon ilk kez geçen sezonki bölümlerin vibe`ını aldım. Halit tarafında senaryo yetersiz bence. Bu sezon Levent`in evi dergahtan daha heyecanlı.
İzlerken aklıma bu geldi. Diziyi ruhlar alemine mi taşıyacaklar napacaklar diye düşündüm. Umarım ardından sürreal bir şeyler çıkmaz.Meryem'in evliyalıgı garıp ama onu anlamlandıramıyorum.
Meryem Hatemül Evliya olabilir gibime geliyor ve bundan ötürü dizi daha da güzel olmaya başladı o sıkıcı bölümler yoğun bakım mevzuları bundan ötürüydü galiba.İzlerken aklıma bu geldi. Diziyi ruhlar alemine mi taşıyacaklar napacaklar diye düşündüm. Umarım ardından sürreal bir şeyler çıkmaz.
Gardaş ben Ozan Akbaba'lı Uzak Şehir'e kaçtım. Görüşürüz 😂Meryem Hatemül Evliya olabilir gibime geliyor ve bundan ötürü dizi daha da güzel olmaya başladı o sıkıcı bölümler yoğun bakım mevzuları bundan ötürüydü galiba.
Beni dümene getirdin hacı abi alacağın olsun...Gardaş ben Ozan Akbaba'lı Uzak Şehir'e kaçtım. Görüşürüz 😂