Yakında niye denmiş ki? Seyirci kaybetmemek için mi acaba?
Acaba mekan aradıkları için haftayada mı olmayacak ki…Yakında niye denmiş ki? Seyirci kaybetmemek için mi acaba?
Kundura fabrikasındaki platoya geçtiler diye duymuştum, çekim takvimi etkilenmez.Acaba mekan aradıkları için haftayada mı olmayacak ki…
2 hafta cezalı. Bu hafta 1'in cezasını alıyor. Haftaya 2.Acaba mekan aradıkları için haftayada mı olmayacak ki…
Haftaya da kesin olmayacak yani.. ben kızılcık şerbetine yaptıkları gibi karar iptal edilir diye düşünmüştüm2 hafta cezalı. Bu hafta 1'in cezasını alıyor. Haftaya 2.
Haftaya da yok. Mahkeme kararı onayladı. Karar'ın iptal edilme olasılığı ortadan kalktı.Haftaya da kesin olmayacak yani.. ben kızılcık şerbetine yaptıkları gibi karar iptal edilir diye düşünmüştüm
Haber için teşekkürler. Birde çekim tarihinden etkilenmesin dizinin akışı bariÖldürmeyen şey güçlendirir. 3 hafta sonra 10+ reyting ile görüşmek üzere
------
Kundura fabrikasındaki platoya geçtiler diye duymuştum, çekim takvimi etkilenmez.
Ne diyebilirim ki üzücü.. bu durumda “forum kuralları” nı çiğnemeden fikir beyan etmek çok zor.Haftaya da yok
Acaba mekan aradıkları için haftayada mı olmayacak ki…
Ama kimin eli kimin cebinde olan sabah programları türk aile yapısını bozmuyor değil mi.. onlar devam bu dizi yasak2 yayın durdurma cezası geldi ya 2 hafta yayınlanmayacak işte
Belgesel yayınlaması devam edecek.Yerine ne yayınlanacak?
Belgesel yayınlaması devam edecek.
Evet. RTÜK durdurma cezası verdiği için belgesel verilecek. Kanalın kendi kararı olmadığı için böyle oluyor.Tekrar vermek de yasak sanırım
ikincide yapımın lisansı gidiyor elindenO sırada yeni ceza için 22 ocak gecesini bekleyen RTÜK :