Kıyıda Köşede Kalmasın 1. Bölüm: Bozkurt İlhami Gencer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğrusunu yapıyorsun
Sırf konuyu açan benim diye konuya görmezden gelen veya konuşmadığım isimlere bile etiket listemde yer vermeye devam ediyorum

Bazen ilk etkinlik başlattığı da etikette olmak istemeyenler belirtsin diye belirtmekteyim. Misal @serhatt Kim Daha İyi Seslendiriyor'da bulunmak istemediği için o etikettte kendisi yok
belirtmeyenleri eklemeye devam ediyorum

Reactions: Bully
Bu da ilgimi çekmedi o yüzden yer almak istemiyorum

Reactions: Dosi

Bana geldi etiket

Reactions: Araf
Eski kullanıcı adın yoktu etiket listesinde, ben sıfırdan ekledim seni
Bir zamanlar "TV'de Ne Var" konularını sen açıyordun, şimdi varsa yoksa yabancı yapımlar senin için
Ben açıyordum da, eskisi kadar ilgimi çekmemeye başladı. Konuyu da iyi ilerletmiştim istikrarlı bir şekilde, geliştirmiştim de anketli de yapmıştım. Sonradan araya zaman da girince açmaz oldum.

Yabancı yapımlar yok sadece, o kadar da değil. Sadece yerli diziye ayıracak zamanım yok. İki saat dizi izlemek zor çünkü. İzlesem de böle böle izliyorum.

Reyting konularında beni etiketlememen çok ince ve düşünceli bir davranış zira evet, reytinge sıfır ilgim olduğu için arada sırada oylasam bile bildirim gelmemesi daha iyi olur ''dijital'' şıkkı olmadığı sürece tabi

Şarkı etkinliğine vakit bulunca köşeden bakacağım aslında, sevdiklerim olursa onlara oy kullanırım diğerlerini etiketlemeden o yüzden hatırlatma babında etiket listesinde olmaya devam daima.
O değil de ne sıcak bastı öyle İstanbul'da birden. Yazıya başlarken ve şu an arasında sanki 5-6 derece arttı birden, yeni proje ödevini bitirdiğim için de beynim yanıyor mantıklı düşünemiyorum an itibariyle

Tamamdır, oylarını bekliyor olacağım.

Aynen Ankara'da da yükseldi birden sıcaklıklar, rahatsız oldum.
Sanki Ağustos'tayız.

Reactions: Tolstoyevski