Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Yaprak Dökümü,Aşkı Memnu,Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi efsane diziler çeken Ay yapim yeni bir diziye daha imza atacak.Önümüzdeki sezon Kanal d ekranlarında yayınlanmaya başlıyacak dizi iki kardeşin hayatını anlatıcak.Bu kardeşlerden biri ise Kıvanç Tatlıtuğ olacak.

Bence gelecek sezon için Kanal D'nin Çarşamba günü bombası bu olacak ve Muhteşem Yüzyıl ile sıkı bir yarışa girecek. Bakalım diğer oyuncular kimler olacak :)

Diğer oyuncular için daha araştırmalar sürüyormuş.Işin içinde Kıvanç varsa kesin tutar gibi geliyor bana.

Keşke bu ay yapim star ada el atsada starında iyi dizileri olsa.aslında starin dizileri süper ama pek fazla tercih edilmiyor.

Star'a Ay Yapım bile dizi yapsa pek tutmaz. Star'da bir dizinin yüksek reyting alması için garanti reytingi olması lazım Kurtlar Vadisi Pusu gibi...

Bence tutacaktır. En kötü ihtimalle bile ilk üçte olur. Kıvanç Tatlıtuğ faktörü çok önemli, özellikle Aşk-ı Memnu'dan sonra :)

adam artık Fenomen oldu ne yapsa tutar. 1 bölümlüğüne Geniş Aile'ye konuk oyuncu olsa süper olur:H

Bu sezon başlasaydı Aşkı Memnu enerjisinden o da yararlanırdı, malum bütün Aşkı Memnucuların dizileri favori oldu :D

Menekşe ile Halil'de başarılı olamamıştı. Ama Aşk-ı Memnu enerjisi olduğu için başarılı da olabilir. Bence iş senaryo'ya bağlı. Senaryosuz iş 5-6 bölüm sürer sonra izleyici sıkılır. Senaryonun ilgi çekiciliği önemli. Geniş Aile'ye konuk olacağını sanmıyorum:) Bakalım.

Tazıcan çok haklı; tutma faktörü senaryoya bağlı,eğer Fatmagül'ün senaristleri yazacaksa Kıvanç Tatlıtuğ'un da katkılarıyla iş kesin tutar ama mesela Ezel'in senaristleri yazarsa tutmayabilir, bir de Al Yazmalım'ı yazan bir senarist var Ay Yapım'da...

Bu üçünden kimin yazacağı çok önemli ama ben Aşk-ı Memnu yani Fatmagül senaristleri diye duymuştum...

Flaş... Flaş... Flaş...

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı,iki kardeşin hikayesinin anlatılacağı,gelecek sezon Kanal D'de yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Ece YÖRENÇ ve Melek GENÇOĞLU'nun ( Yaprak Dökümü-Aşk-ı Memnu-Fatmagül'ün Suçu Ne ? Senaristleri ) yazacağı kesinleşti. Vatan pazar'a konuşan senaristler Ay Yapım'la ilk kez orjinal bir senaryoya imza atacaklar ve gelecek sezonun en iddialı dizisi olacağını belirtiyorlar...

O ikiliden düşük reytingli bir iş çıkması çok zor :)
Gerçekten iddialı bir dizi olacaktır. Bakalım Muhteşem Yüzyıl'ı geçebilecekler mi :)

Öyle bir açıklama gelmedi ama çok büyük ihtimalle Çarşamba olacaktır.
Pazartesi => Arka Sokaklar
Salı => Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Perşembe => Fatmagül'ün Suçu Ne

Gelecek sezon bu üç gün ne yayınlanacağı belli şimdiden. Cuma günü ise İffet'in olacağı söyleniyor. Bu durumda hafta içi günlerinden sadece Çarşamba kalıyor. Hafta sonu yayınlanmasına ihtimal bile vermiyorum :)

Kanal D'nin gelecek sezon için iki dizisi var,biri İffet,biri bu... Hanımın Çiftliği'nin finalinden sonra 2 boş gün olacak ve bu diziler o boşlukları dolduracak...

Çarşamba cumadan daha güçlü olduğuna göre mantık olarak bu dizilerden hangisi daha güçlüyse o çarşambaya alınmalı. İffet'in tutmama olasılığı bana göre yüksek, o nedenle çarşambaya Kıvanç Tatlıtuğ'un geleceği kesin gibi...

İffet ilgi çekebilir. Ama bu dizi daha fazla ilgi çeker. Ama ne olursa olsun Muhteşem Yüzyıl'ı A/B'yi bırakmaz. TOTAL'de rekabet ederler bana göre... Unutmayalım ki bu süper senaryo ikilisi Menekşe ile Halil'i de yazmıştı. Yani zaman gösterecek. Bu ikili ile kesin tutar da diyemeyiz, tutmaz da... Bana göre yüzde 75-80 tutar. Yani eğer hakikaten tutarsa Çarşamba günleri 12-14 reyting alır.

Menekşe ile Halil yayınlandığında Kıvanç Tatlıtuğ şimdiki kadar popüler değildi. Ayrıca, Ay Yapım'da bu kadar usta değildi bu işlerde :)
A/B'de Muhteşem Yüzyıl'ı geçmek çok zor olsa da çok fazla fark olmayacaktır aralarında. Bir de Kanal D'nin iyi planlama yaparak Muhteşem Yüzyıl başlamadan iki hafta önce başlatması şart bu diziyi. Muhteşem Yüzyıl başlamadan izleyicinin bir kısmını kapmalı Kanal D :)

Çocuklar Duymasın'ın gelecek sezon Çarşamba mı yayınlanacağını bilmiyoruz ki :)

Ama tek komedi olursa Çarşamba günü şimdikinden çok da farklı sonuçlar almaz.