- Reaksiyon puanı
- 67,762
- Puanı
- 1,060
UnutmuşumNetflix heyatım.Özge Özpirinçci’nin başrolde olacağı diziyi Ece yazıyor ya onu diyorum.
UnutmuşumNetflix heyatım.Özge Özpirinçci’nin başrolde olacağı diziyi Ece yazıyor ya onu diyorum.
KUDUR.Sen de mi başladın 😱 @alperuz
İnternete Aşkı Memnu youtube yazıyorsun çıkıyor, ben ordan kaydettim.Hırsızlar hepiniz benden görüp çaldınız@kerem
Kessssİnternete Aşkı Memnu youtube yazıyorsun çıkıyor, ben ordan kaydettim.
Bu forumda herkes sinsi herkes...
Ay Yapım'a nasıl sırtını döner... @Forumdash yasta@Özgür @alperuz @Çiğdem @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai
İpini ben saldım beeKenan’dan sonra Ay Yapım’a ikinci darbe.
Kıvancı bitirmek kolay değil bacım@Forumdash Sırf bu yüzden Kanal D dizisini izlememişti ama adamında ilk tutmayan dizisi olmuştu Kıvancta silinebilir dikkat etsin@xemrexxx
Züğürt tesellisi bunlar, Kıvanç bastı sana tekmeyiKıvancın reytingiyle oyunculuğu kariştirilmasınKıvanç rolnü kıyafet gibi giyiyor ama herifin reytingi yok malasefBacımın dediği gibi Aşk-ı Memnu en reytingli işi. Gümüş dizisi AGB zamanında bile en fazla 8 filan alıyordu. Ki dizi tekrar yayınlanan bölümler sayesinde izlenmeye başlamişti. Çarpişma tek sezonluk işti filan demeye gerek yok bariz tutmadıZaten erken final yaptıKurt Seyit onca prodüksiyna ragmen sıfırı çekti
Reyting tablosunda bir başarisi yok ama oyunculuğu en iyi mankenden devşirme oyuncudurDigitale geçmesi daha iyi oldu
İpini ben saldım beeArtık seyircimize daha basit diziler vericem. Ergenlere hitap eden çukur olur, Aşk101 olur filan
Kıvancı bitirmek kolay değil bacımAdam 2 mavi reklamı cekse tüm sezon ekran macerasını tamamlar zaten
Bu neyin tesellisi
Kıvanç’ın ismi yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?