- Reaksiyon puanı
- 67,610
- Puanı
- 1,060
Unutmuşum Melek'le neden bir olmuyorlar acabaNetflix heyatım. Özge Özpirinçci’nin başrolde olacağı diziyi Ece yazıyor ya onu diyorum.
Unutmuşum Melek'le neden bir olmuyorlar acabaNetflix heyatım. Özge Özpirinçci’nin başrolde olacağı diziyi Ece yazıyor ya onu diyorum.
KUDUR.Sen de mi başladın 😱 @alperuz
Hırsızlar hepiniz benden görüp çaldınız @keremKUDUR.
İnternete Aşkı Memnu youtube yazıyorsun çıkıyor, ben ordan kaydettim.Hırsızlar hepiniz benden görüp çaldınız @kerem
Kessssİnternete Aşkı Memnu youtube yazıyorsun çıkıyor, ben ordan kaydettim.
Bu forumda herkes sinsi herkes...Kessss
Bu forumda herkes sinsi herkes...
Ay Yapım'a nasıl sırtını döner... @Forumdash yasta @Özgür @alperuz @Çiğdem @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai
İpini ben saldım bee Artık seyircimize daha basit diziler vericem. Ergenlere hitap eden çukur olur, Aşk101 olur filanKenan’dan sonra Ay Yapım’a ikinci darbe.
Kıvancı bitirmek kolay değil bacım Adam 2 mavi reklamı cekse tüm sezon ekran macerasını tamamlar zaten@Forumdash Sırf bu yüzden Kanal D dizisini izlememişti ama adamında ilk tutmayan dizisi olmuştu Kıvancta silinebilir dikkat etsin @xemrexxx
Züğürt tesellisi bunlar, Kıvanç bastı sana tekmeyi @Çiğdem @xemrexxx @Özgür @alperuzKıvancın reytingiyle oyunculuğu kariştirilmasın Kıvanç rolnü kıyafet gibi giyiyor ama herifin reytingi yok malasef Bacımın dediği gibi Aşk-ı Memnu en reytingli işi. Gümüş dizisi AGB zamanında bile en fazla 8 filan alıyordu. Ki dizi tekrar yayınlanan bölümler sayesinde izlenmeye başlamişti. Çarpişma tek sezonluk işti filan demeye gerek yok bariz tutmadı Zaten erken final yaptı Kurt Seyit onca prodüksiyna ragmen sıfırı çekti
Reyting tablosunda bir başarisi yok ama oyunculuğu en iyi mankenden devşirme oyuncudur Digitale geçmesi daha iyi oldu
İpini ben saldım bee Artık seyircimize daha basit diziler vericem. Ergenlere hitap eden çukur olur, Aşk101 olur filan
Kıvancı bitirmek kolay değil bacım Adam 2 mavi reklamı cekse tüm sezon ekran macerasını tamamlar zaten
Bu neyin tesellisi
Kıvanç’ın ismi yeter.
Tüm enerjisini sana verir @Forumdash
supradyn bile içsem enerjim yok konu @serhatt oluncaTüm enerjisini sana verir @Forumdash