Kıvanç Tatlıtuğ Vs Necati Şaşmaz (Yakışıklılık Bakımından ) ?

Kıvanç Tatlıtuğ Vs Necati Şaşmaz (Yakışıklılık Bakımından ) ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
kıyaslama yapan kim arkadaşım ben üstte yazdıklarımda belirttim gerekçesini zaten :)

capslock kendi benliğine dönuyorsun yavaş yavaş kendini vadici sanan arkadaşlarla bir ara kuzu ciğer sarması olmuşdun :)

Bu sorumu şimdi Kıvanç'ın kıyaslandığı kişiye bak :F:F tabiki Kıvanç Tatlıtuğ hem yakışıklılık hemde oyunculuk anlamında Necati Şaşmaz'a fark atar

çakma Vadici işte anca böyle konular açar :D evet yakışıklılık bakımından kıvanç adam zaten manken daha neyi tartışıyorsunuz ki ? Ama karizma konusunda tartışmalı ?

- - - Ekleme - - -

necati şaşmaz hollywood oyuncularıyla oynamış biri 😉 susacaksınız 😉

Karizma mı? :d :d :d
necati-sasmaz-resimleri15.jpg

images

necati-sasmaz-polat-alemdar-kurtlar-vadisi-resimleri-fotograflari06836.jpg

m_2b8bf155.jpg

p1.jpg

sonyas02.jpg

polat.jpg

Ay koptum ya. :d +1 :d

Ayrıca Kıvanç hiç bir Türk'ün oynayamadığı Magnum reklamında oynadı, sadece karizmatik adamlar oynar bu reklamda o yüzden Kıvanç'ın yanında Necati'nin lafı bile olmaz. :d

çakma Vadici işte anca böyle konular açar :D evet yakışıklılık bakımından kıvanç adam zaten manken daha neyi tartışıyorsunuz ki ? Ama karizma konusunda tartışmalı ?

- - - Ekleme - - -

necati şaşmaz hollywood oyuncularıyla oynamış biri 😉 susacaksınız 😉

kıvancın kendisi hollywood yıldızı olacak :d
karizmadada fark atar çok rahat

- - - Ekleme - - -

ya bırakın sırf sevdikleri dizide oynuyor diye kör oluyolar resmen akıl var mantık var :D

İşin tuhaf yanı Necati'yi beğenenler genelde erkek :D onlarında neden beğendiği belli kendilerini diziye fena halde kaptırmışlar.Allah aşkına arkadaşlar göz var nizam Kıvanç gibi yakışıklılık abidesi gibi duran bir adamın yanına Necati Şaşmaz'ı koymakta nedir