Acıyacağımı mı sanıyordun be iktidarsız herif.Ohh iyi yapmişiin beni boynuzlarken
Acıyacağımı mı sanıyordun be iktidarsız herif.Ohh iyi yapmişiin beni boynuzlarken
Öyle sahneler @Forumdash ın evinde @Forumdash ı boynuzlarken çekildi. Partnerim o bunak değildi yani.
Boynuzlamanın meyvesi bu sanırım @Dosi @Angelica @The_ErinchOhh iyi yapmişiin beni boynuzlarken
Evet @denizz19 le kızımız, Beliz Ada.
Kes be münasebetsiz herif.Ayy ne munasabet
Bebekler ikizmiş @serhatt duble yıkıldı o zaman @The_Erinch @Forumdash @Angelica @Dosi @slhttnmtlKıvanç Tatlıtuğ'un röportajı: (2. Sayfa'nın haberine göre bebeğin cinsiyeti erkek)
Olsun Hemşerim, Kıvancın imalatı ikizleri beklersin, elbet babaya çekerler 😁😁😁😁 @serhatt
Kendimi köprüden atmaya gidiyorum. 😱
Benim o bebeler büyüyene kadar kendimi mumyalatmam lazım ki aynı kalayım yoksa hiç şansım yok...Olsun Hemşerim, Kıvancın imalatı ikizleri beklersin, elbet babaya çekerler 😁😁😁😁 @serhatt
BabyFacesin Hemşerim, sıkıntı olmaz 😍😍Kendimi köprüden atmaya gidiyorum. 😱
------
Benim o bebeler büyüyene kadar kendimi mumyalatmam lazım ki aynı kalayım yoksa hiç şansım yok...
Yıllanmış şarap gibiyim. @xemrexxx çatlasın.BabyFacesin Hemşerim, sıkıntı olmaz 😍😍
Yıllanmış şarap gibiyim. @xemrexxx çatlasın.
Dilini tırmalar inş. .ss
Lazerle malum yere tuttun mu tamamdır.Dilini tırmalar inş. .ss
BEn terk ettiğimden beridir yıkık zaten şimdi enkaz altında kalmiştir @serhatt
Milleti yanlış bilgilendirme, sen değil ben seni terk ettim.BEn terk ettiğimden beridir yıkık zaten şimdi enkaz altında kalmiştir @serhatt