Üstüne devrilir senin de pestilini çıkarıp gebertitim öyle ölürümBenim sinirlerim kuvvetli sen kendine dikkat et, kilodan hık diye geberiverirsin.![]()
Üstüne devrilir senin de pestilini çıkarıp gebertitim öyle ölürümBenim sinirlerim kuvvetli sen kendine dikkat et, kilodan hık diye geberiverirsin.![]()
Benimle yüz yüze gelme şerefine hiçbir zaman erişemeyeceğin için geberdiğinle kalacaksın.Üstüne devrilir senin de pestilini çıkarıp gebertitim öyle ölürüm![]()
Koz gökten 100 dolarları atsam koklayarak ayağıma gelirsinBenimle yüz yüze gelme şerefine hiçbir zaman erişemeyeceğin için geberdiğinle kalacaksın.![]()
Mezarına gelirim ancak.Koz gökten 100 dolarları atsam koklayarak ayağıma gelirsin![]()
İmam hatip mezunu olman bir işe yarar , Yasin okursunMezarına gelirim ancak.![]()
Hak etmediğin bir şeyi yapamam. Ancak tükürmek için gelirim.İmam hatip mezunu olman bir işe yarar , Yasin okursun![]()
Iyyyyy kokar senin ağzın yani kaç kişiyle temas etmiş sonuçtaHak etmediğin bir şeyi yapamam. Ancak tükürmek için gelirim.![]()
Herkesi kendi ağzınla karıştırma pis iftiracı.Iyyyyy kokar senin ağzın yani kaç kişiyle temas etmiş sonuçta![]()
Diyecek söz bulamıyorum.
gece yarısından sonra bakma sen tansiyonun düşer , uykun kaçar , acillik olursun
gece yarısından sonra bakma sen tansiyonun düşer , uykun kaçar , acillik olursun![]()
gece yarısından sonra bakma sen tansiyonun düşer , uykun kaçar , acillik olursun![]()
soruya cevap mükemmel olmuşÖnceden dil altımı alıyorum![]()
Hayır tansiyonum çıkmasın diye önceden alıyorumsoruya cevap mükemmel olmuş
-tansiyon düşer
-dil altı alıyorum
dil altı zaten zaten tansiyon düşürmek için değilmiydi ? tansiyonu sıfırlamayımı düşünüyorsun @Angelica![]()
Olaaaay.![]()
Ay odaklana odaklana cekete mi odaklandı pesss.Siyah ceket güzelmis ya bende isterim![]()