Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Çarpışma’daki Partneri Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Çarpışma”nın kadın başrol oyuncusu belli oldu!

YapımcılığınıAy Yapım’ın üstlendiği, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Alperen Duymaz’ın yer aldığı dizinin kadın başrol oyuncusu Elçin Sangu oldu.

Çarpışma yakında Show TV’de..

Konu mankeni Tuba'dan sonra Kıvanç için daha iyi bir partner olacağı kesin. :A

Cansu Dere’nin alternatifi Elçin Sangu olmamalıydı. Kağıt üzerinde Kıvanç’la uyumlu olmaz gibi geliyor ama belli de olmaz.

Kurt Seyit ve Şura'da da birlikte oynamışlardı, karşılıklı sahneleri var mıydı bilmem, izlemediğim için :A Kiralık Aşk'dan sonra net işi Yaşamayanlar'ı saymazsak uzun bir ara verdi, tutacak mı bakalım ?

Olursa bu iş bir ilk olarak tanıtımı görmek gerek.

Ay Yapım ergen dizisinden çıkma Elçin'i bu diziye nasıl başrol olarak alır şaşırttı açıkçası.

Cansu Dere teklifi kabul etmediyse bile daha iyi bir kadın başrol bulunabilirdi. Bu haberle birlikte diziyi izlemeyeceğim kesinleşti. :X

Harika olurlar kıskananlar çatlasın :A tek sorun cansu dere nin reddetmesi o reddettiyse senaryo kafadan 8/10 A düştü .ss

Beni çok heyecanlandıran bir projeydi... Şimdiden geçmiş olsun...

Bensu Dilan Aybukelerden iyi oldugu kesin, hani bayila bayila izlediyiniz diyer ay yapim dizilerinin basrolleri. Bu tarz dizide uyum pek onemli diyil, erkek agirlikli dizi olucaktir, Kivanc ve Uluc yeter zaten izlemek icin, Alperen + Erkan Can gibi usta oyuncu da var. Esas olan senaryodur. Kadro da sahane. Yonetmen ekstra zaten. Harika is olucakdir

Kurt Seyit ve Şura'da da birlikte oynamışlardı, karşılıklı sahneleri var mıydı bilmem, izlemediğim için :A Kiralık Aşk'dan sonra net işi Yaşamayanlar'ı saymazsak uzun bir ara verdi, tutacak mı bakalım ?

Ben izliyordum Kurt ve Şurayı çok az sahneleri oldu ama uyumları süperdi bence :D