NOW Kısmet - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
419
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net

FOX'un yeni dizisi Kısmet bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Semih Bağcı'nın, senaristliğini Mahinur Ergun ve Yusuf Reha Alp'in üstlendiği yapımın kadrosunda Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Serdar Orçin, Cenan Adıgüzel, Ece Yaşar, Lale Mansur, Arif Pişkin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Sezer Koç ve Neşe Baykent yer alıyor.

5 yaşından beri kavuşamayan çocukluk aşkları Doğan ve Melike'nin eğlenceli hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de FOX'ta!

Reactions: Angelica
Yayına giren tüm TV dizilerinin başlığı 18.00'de açılır. Bazen ufak gecikmeler olabiliyor ama başlığı açılmayan bir haftalık dizi olmaz.

Özge Özacar'ın güzelliğine çok fena kapılıyorum. Dizinin yarısındayım ve olumlu hissediyorum. Kadro zaten güzel üstüne Azizler'in ruh hastası Caner'in burada olduğunu görmek daha da mutlu etti. Burada da dayı yeğen olacaklar.

Bugün izledim gerçekten çok güzel çok eğlenceli Cem Gelinoğlunu Aykut Enişte ilkinde izlemiştim öyle bir oyunculuğu var ki muhteşem ya Özgede harikaydı emeklerine sağlık ekibin

Dizinin şuan tekrarına denk geldim çok güzel bir dizi olmuş
umarım yaz sonuna kadar devam eder

Reactions: 12.Adam
Başrol erkekten dolayı başlamadan final yapmışlardı, bu kadar sürmesi bile mucize. Özge umarım daha güzel işler ile döner.

Son haftalarda pek izleyemedim ama final olunca bir bakayım dedim. Senaristler 3 bölüm erken bitirilince herhalde tepki olarak böyle bir son yazmışlar
Durağan yaz sezonunda farklı ve iyi bir işti, mutsuz bitmesi kötü oldu.

Reactions: 12.Adam