Kısa Kısa Spor Haberleri 📰

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Gaziantep deplasmanda Beşiktaş’ı yendi, belki biz de başarırız ha renktaş? :A
Büyük derbide yabancı hakem istediler, TFF kabul edip getirdi, yine yenemediler :A

Evet son bir iki aydır kötü oynuyoruz bu bir gerçek ama bence Beşiktaş derbisinde zorlansak bile yenilmeyiz. Ben yüksek ihtimalle beraberlik bekliyorum renktaş :)

• Beğendim
Reactions: Bully
Trabzonspor, Fatih Tekke ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Screenshot_20250311_153652_X.jpg

Fatih Tekke:

"4.5, 5.5- 10.5 detayları bilmiyorum. Gel dediler çok hızlı geldim. Heyecanlanmaya bile fırsatım olmadı.

Bugün Çağdaş hoca için olumsuz tezahüratlar oldu. Gayet de iyi oynadı. Ülke böyle bir ülke.

Bugün Fatih Tekke’nin bence etkisi yok. Çok az. Klopp, ‘Bana 4 yıl verin’ demişti. Ben şimdi buradan bana 4 ay verin desem ne dersiniz? Kim veriyor ki.

Fatih Tekke bile isteye bu camiaya zerre zarar vermek istemez. Kendi evlatlarınıza güvenin. Çağdaş'a güvenin. İyi çünkü. İyilere yardımcı olun. Çalışana, ahlaklıya yardımcı olun."

Bodrumspor bugün Rizespor'u yendiği takdirde Adana Demirspor ligden düşecek. Bodrumspor şuan maçta 1-0 önde.

Bodrumspor bugün Rizespor'u yendiği takdirde Adana Demirspor ligden düşecek. Bodrumspor şuan maçta 1-0 önde.
Bodrumspor 2-0 maçı yendi. Adana Demirsporun kaderi artık kendi ellerinde. Geçmiş olsun takıma.
@mesmeso ile baştaki adamın nasıl biri olduğunu bildiğimiz için süpriz olmadı. Mesmeso bunu çoktan açıklamıştı.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'de bitime 10 hafta kala küme düşen ilk takım oldu.

23. haftaya kadar 10 puan toplayabilen Hatayspor, son 4 haftada 9 puan almayı başardı.

✅ 1-0 Alanyaspor
✅ 1-2 Trabzonspor
✅ 3-2 Sivasspor