Maçta 5 gol çıktı ilk yarı ama sen bilirsin. 🫠😅3.5 alt oynadim, adamlar daha ilk yarida 4 gol atti
Kesinlikle. Her maç ne gibi bir durum olacak diye büyük haz duyuyorum. 🚀🚀Kesinlikle öyle Başka ülkede yaşayamam
Maçta 5 gol çıktı ilk yarı ama sen bilirsin. 🫠😅3.5 alt oynadim, adamlar daha ilk yarida 4 gol atti
Kesinlikle. Her maç ne gibi bir durum olacak diye büyük haz duyuyorum. 🚀🚀Kesinlikle öyle Başka ülkede yaşayamam
Kötü maç diye izlemedik olaylar olaylarKasımpaşa - Hatayspor ilk 45 dakika'da yaşananlar;
Hatay 9. Dakika da 10 kişi kaldı. (Var müdehalesi)
Bir kişi eksik Hatay 10 kişi kaldıktan sonra 0-2 öne geçti.
Kasımpaşa 0-2 den 2-2'lik beraberliği sağladı. (Hatayspor yediği iki golü de kendi kalesine attı)
2-2'den sonra Hatay tekrar 3-2 öne geçti. Ancak gol Aboubakar kalecinin görüş açısını engellediği için iptal edildi. Skor tekrar 2-2 oldu. (Var müdehalesi)
Hatayspor, Var müdahalesi sonrası ilk yarının bitiminde penaltı kazandı ve Aboubakar gölü attı. Hatayspor devreyi 2-3 önde tamamladı.
Maçta ilk yarı +8 dakika uzadı ancak Var kontrolleri yüzünden +14. dakikada yarı bitti.
Hakem 45 dakika'da 3 kez Var monitörünün başına geldi. @Bully @Yakamoz-Asi
7+ kaçtı acaba 😂😂Kahreden haberler bunlar. 4.5 üst vardi 2.5 oran falan veriyordu düsün halimi
7+ kaçtı acaba 😂😂
Kasımpaşa direğe nişanladı topu. macta aksiyon hız kesmiyoröyle bir secenek yok ama 15-20 falan verirdi herhalde.
4-4. Heyecandan, Uzak Şehire gecemedik ya. Olurda bir olay kaçar diye.. 😂Kasımpaşa direğe nişanladı topu. macta aksiyon hız kesmiyor
5-4. Kasımpaşa ilk defa öne geçti. @Yakamoz-Asi @BullyKasımpaşa direğe nişanladı topu. macta aksiyon hız kesmiyor
------
4-4. Heyecandan, Uzak Şehire gecemedik ya. Olurda bir olay kaçar diye.. 😂
Obaa maça bak bu hafta neler oluyor 😱Kasımpaşa direğe nişanladı topu. macta aksiyon hız kesmiyor
------
------
5-4. Kasımpaşa ilk defa öne geçti. @Yakamoz-Asi @Bully
Kasımpaşa direğe nişanladı topu. macta aksiyon hız kesmiyor
------
------
5-4. Kasımpaşa ilk defa öne geçti. @Yakamoz-Asi @Bully
Burak Yılmaz, Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu.Kasımpaşa, Hakan Keleş ile yolların karşılıklı olarak ayrıldığını açıkladı.
Adana Demirspor, Manchester City’de altyapı antenörlüğü yapan Mustafa Alper Avcı ile her konuda anlaşma sağladı.Adana Demirspor, teknik direktör Mustafa Dalcı'yla karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.
Bak bunu bölüm açısından çok isterim gerçekten. 🤩🤩 Ama bunu bana değil. Gerekli mercilere söylemen lazım.@TenTen spor bölümün editörü olsun