Hepsini aynı saatte oynatmak çok saçma olmuş. Hem GS hem fener maçını izlemek istiyordum olmadı bu.Avrupa Ligi'nde son haftanın yayın akışı belli oldu
🔹23.00 | Ajax-Galatasaray | TRT 1
🔹23.00 | Midtjylland-Fenerbahçe | TRT Spor
🔹23.00 | Twente-Beşiktaş | TRT Spor Yıldız
Bu sene getirilen bir kural. Diğer Avrupa kademelerindeki maçlar da aynı şekilde olacakHepsini aynı saatte oynatmak çok saçma olmuş. Hem GS hem fener maçını izlemek istiyordum olmadı bu.
Hilmi bunu beğenmedi 🥴Bu sene getirilen bir kural. Diğer Avrupa kademelerindeki maçlar da aynı şekilde olacak
Hilmi kim?Hilmi bunu beğenmedi 🥴
Kardeş Payı dizisini izlememissin oradan replikHilmi kim?
Evet izlemediğim için anlamadım. Cevap için teşekkürlerKardeş Payı dizisini izlememissin oradan replik
Adım sandın diil mi ?Evet izlemediğim için anlamadım. Cevap için teşekkürler
EvetAdım sandın diil mi ?
Bu turnuvada ilk kez oluyor ama yıllardır FIFA ve UEFA'nın yaptığı bir iş. Takımların ciddiyetsizliğinin önüne geçmek ve heyecanını arttırmak için yapıyorlar. Dediğin gibi ben bir maç seçmek isterim ama konferans yayınların da ayrı bir hastasıyım.Hepsini aynı saatte oynatmak çok saçma olmuş. Hem GS hem fener maçını izlemek istiyordum olmadı bu.
Ama her hafta önce GS maçını sonra FB maçını izlemeye alıştık ne olacak bizim alışkanlıklarımız 🙊Bu turnuvada ilk kez oluyor ama yıllardır FIFA ve UEFA'nın yaptığı bir iş. Takımların ciddiyetsizliğinin önüne geçmek ve heyecanını arttırmak için yapıyorlar. Dediğin gibi ben bir maç seçmek isterim ama konferans yayınların da ayrı bir hastasıyım.
Zubkov kulübü Shakhtar Donetsk'i instagramdan takipten çıktı.Trabzonspor Zubkov transferinde önemli mesafe aldı. Shaktar’ın Şampiyonlar Ligi maçı sonrası kulüpler arası son görüşme yapılacak.
Üç maçın da bildirimlerini açacam gol oldukça değişecem yapacak bir şey yok.Ama her hafta önce GS maçını sonra FB maçını izlemeye alıştık ne olacak bizim alışkanlıklarımız 🙊
6+1'e bitti.Trabzonspor Zubkov transferinde önemli mesafe aldı. Shaktar’ın Şampiyonlar Ligi maçı sonrası kulüpler arası son görüşme yapılacak.
Ya aynı anda da izlenir sorun yok da. O günü maç günü yapıyordum iyi oluyordu şimdi boşluğa düşmüş gibi hissediyorumÜç maçın da bildirimlerini açacam gol oldukça değişecem yapacak bir şey yok.Bunun iyi ve kötü yanı var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?