- Reaksiyon puanı
- 57,084
- Puanı
- 1,061
YouTube'de neden yayınlamiyor ki?
Ben konusunu açmak istemiştim ama yok orada
İlk başta yayınlamiyor sonra yüklüyor. Daha fazla para için işte.
YouTube'de neden yayınlamiyor ki?
Ben konusunu açmak istemiştim ama yok orada
Şarkının içeriği tamamen cinsellikle alakalı. Klipte çok uyumlu olmuş. İkisi de iğrenç😕https://www.selenagomez.com/handstomyself
Selena'nın yeni klibi gelmiş.@yigit_00 çatlasın ama bu şarkıya istediğin gibi laf edebilirsin.ÖÇok kötü ama klip hoş dimi @destere .
@Ahmad @OzaN @hayret bi şey @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead-
Adele'in kırdığı rekorların yasını kırabilir inşallah pek ümit olmasa daEkli dosyayı görüntüle 48599 Ekli dosyayı görüntüle 48599
Samsung 1 milyon Rihanna albümü almış ve ilk gün ilk hafta satışı 1 milyon olarak kayıtlara düşmüş. Rekor böyle kırılır @Harunnn60@Ahmad @OzaN @yigit_00
@-potterhead- sanada nanik.Adele vefat.
Adele'in kırdığı rekorların yasını kırabilir inşallah pek ümit olmasa da
Dur indireyim Kickass'de varsaAlbümü dinledin mi.Valla ben bu kadının yaptığı işi anlamadım. 2 cd olarak çıkartacakmış. Anti2 gelecek sanırım yakında.
Albüm netten 4 milyon indirilmiş.😱
Dur indireyim Kickass'de varsa
Yok ama yakında düşer
Geldiğini belli ettin şimdi.Ekli dosyayı görüntüle 48599 Ekli dosyayı görüntüle 48599
Samsung 1 milyon Rihanna albümü almış ve ilk gün ilk hafta satışı 1 milyon olarak kayıtlara düşmüş. Rekor böyle kırılır @Harunnn60@Ahmad @OzaN @yigit_00
@-potterhead- sanada nanik.Adele vefat.
Geldiğini belli ettin şimdi.
Samsung destek vermese biraz zor olurdu.
Ahahah desene daha keyifli olur geceBeyonce'un Süper Bowl performansında sadece zenci dansçıları kullanmasını ırkçılık olarak görenler Grammy Gecesinde propaganda yapacakmış.😱 @Ahmad @Forumdash @Titanium @OzaN @-potterhead-
Ahahah desene daha keyifli olur geceBeyonce da hep bi mesaj verici
Bence Okan'daki gibi olur. Beyaz'lar çıkar soyunurBeyazda ki gibi oluyormuş.
Efsane resmen.@Forumdash @OzaN @Ahmad @Harunnn60 @-potterhead- @GunesinOglu
Buda @Ahmad 'in Lana'sı.Ekli dosyayı görüntüle 48707
Anti hala spotify'a gelmedi dinleyemedimLDR'in ruhu o**** galibaklipleri bi erotik sarışın halide p***starları gibiilk resmi daha iyi ikincide yüzü kaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?