Boşuna geliştirme ayol seni Yunanistan'a almazlar.Hayal dünyanneyse Yunanistan demişken Yunan exatlon u başlamış bir göz atıp dilimi geliştireyim
Hadi çüzzzzzEkli dosyayı görüntüle 136708
Boşuna geliştirme ayol seni Yunanistan'a almazlar.Hayal dünyanneyse Yunanistan demişken Yunan exatlon u başlamış bir göz atıp dilimi geliştireyim
Hadi çüzzzzzEkli dosyayı görüntüle 136708
Çok emin olmaBoşuna geliştirme ayol seni Yunanistan'a almazlar.
Emin olmadığım şeyi söylemem ben.Çok emin olma
Emin olmadığım şeyi söylemem ben.
Bayılıyorum seni morartmalara.
forum bnmle böyle konuşup veda bile edemeden ortadan kaybolanlarla doluBayılıyorum seni morartmalara.
Ben başkalarına benzemem bunu çoktan anlamış olman gerekir.forum bnmle böyle konuşup veda bile edemeden ortadan kaybolanlarla doluhatta tutuklananı bile var yani bana bulaşan yanar sen bilirsin
@xemrexxx Hakkında işlem başlatılsın yasaklı kelimeyi söyledi.Ben başkalarına benzemem bunu çoktan anlamış olman gerekir.
Ben değil, sen bana bulaştın bu da dipnot olsun.
yasaklı olsa sansürlenirdi forumun öyle bir uygulaması vardı@xemrexxx Hakkında işlem başlatılsın yasaklı kelimeyi söyledi.
Onun adını yazmak serbest ama başka şey yazmak yasak , saçmalığın daniskası.yasaklı olsa sansürlenirdi forumun öyle bir uygulaması vardı
Aşırı eleştiriden bir ban daha kazandınOnun adı yazmak serbest ama başka şey yazmak yasak , saçmalığın daniskası.
Yönetimin dokunulmazlığı mı var ?Aşırı eleştiriden bir ban daha kazandın
+18 konser noluyor kiYönetimin dokunulmazlığı mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?