'Kırmızı Oda'ya 4 Sürpriz İsim Birden Dahil Oldu! | TV8

Nihal Yalçın sevmez misin o da çok iyi oyuncu. :A Öykü Karayel'le ilgili henüz bir gelişme yok ama sen o işi de oldu bil hiçbir oyuncu böyle fırsatı kaçırmaz. :Z
Resimden çıkaramadım. Abidik gubidik dizilerde yer almıştır kesin. :A

Hiç sanmıyorum. Kendisi proje seçiminde çok ama çok dikkatli davranıyor. Trajedi odasına prim vermez kesinlikle. Sen o işi unut. :A

Resimden çıkaramadım. Abidik gubidik dizilerde yer almıştır kesin. :A

Hiç sanmıyorum. Kendisi proje seçiminde çok ama çok dikkatli davranıyor. Trajedi odasına prim vermez kesinlikle. Sen o işi unut. :A
Kendisi de Afife ödüllü bir oyuncu ki zaten bu diziye daha aşağısı da gelmez. :Z

İşte çok ama çok dikkatli davranıyorsa Kırmızı Oda'yı seçer zaten oynayan herkesin kariyerini üst seviyeye çıkarıyor. :A

Bugün Nihal Yalçın'ın çekimleri varmış bomba gibi geliyoruz. :Z (yandaki dizinin kostümcüsü) @Cervantes

Screenshot_20210907_004219.jpg

• Harika
Reactions: Cervantes
OHA Nihal Yalçın derken. 😱 Her ne kadar sivri bir kişiliği (şu Bir Başkadır dönemindeki paylaşımları vs.) olsa da oyunculuğu harikadır o yüzden ekranlara dönmesine hele ki KO'yla dönmesine çok sevindim. :Z

Nasıl harika bir diziyiz ya uzun süre ekrana iş yapmayanlar koşa koşa bizi tercih ediyor. :Z @Cervantes
Kırmızı Oda dram dizisi sevsem bir de vakit ayırabilsem en uygun dram dizisi aslında bence çünkü konu sabit değil ama ne yazık ki uzun bölümler ve benim fırsatım olmadı

• Beğendim
Reactions: Aserat
Kırmızı Oda dram dizisi sevsem bir de vakit ayırabilsem en uygun dram dizisi aslında bence çünkü konu sabit değil ama ne yazık ki uzun bölümler ve benim fırsatım olmadı
Geçen sezondaki hikayeleri Youtube kanalında 3-4 saat halinde derlediler zamanın varsa fikir edinmek için onlardan bazılarına bakabilirsin. Yani içerik biraz ağır ama senaryo, oyunculuklar ve reji o kadar iyi ki sevmemek mümkün değil. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Geçen sezondaki hikayeleri Youtube kanalında 3-4 saat halinde derlediler zamanın varsa fikir edinmek için onlardan bazılarına bakabilirsin. Yani içerik biraz ağır ama senaryo, oyunculuklar ve reji o kadar iyi ki sevmemek mümkün değil. :A
Her bölümü 2 saatten uzun diziyi o kadar sürede izlemek beynimi yakabilir bir de Banu Kiremitçi gitti ondan modum düştü. Yine de bir düşüneyim.

@NiyalApla 'mı izleyeceğim bir dizide rol almasını isterdim yaa.:(
bu arada bir başkadır dizisinde ki peri karakteri için adı geçiyordu ama olamamıştı. bu sefer kaçırmamış psikoloji dizisini.