Kırmızı Oda'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Beklediğim ve istediğim günde yayına çıkıyor. Bir İG izleyicisi olarak merakla bekliyorum, yolu izi açık olsun.

Hayır ben de izleyeceğim zaten de bekleyin hele sen biraz geri dur diziden ugursuzluk getiriyorsun hep :A
Yani @Sherlock'un Babil için söylediği abartı olabilir ama Bay Yanlış'tan izleyici çalacağı çok belli nesini bekleyeyim. :A Uzak durmam mümkün değil en çok merak ettiğim yeni dizi. :Z

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 91530

TV8'in merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda'nın yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Erarslan'ın paylaştığı yapım, önümüzdeki cuma akşamı yayın hayatına başlıyor.

Kırmızı Oda, ilk bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

Salih Bademci,Binnur Kaya, Hande Doğandemir, tülin özen çok sevip beğendiğim oyuncular ama Ülke de zaten kavga gürültü eksik olmuyor bide böyle diziler tamam gerçekleri anlatmak için böyle diziler ama türkiye'deki hanzolar ne anlar bundan türkiye'deki hanzo hercai izler vb dizileri izler inşallah hercai dizisini final yaptırır yaptıracak ta :Z ama 3 ay sonra harcai yakında :F

Tutmayacağını hissediyorum nedense.

Çok doğru bir gün seçimi, beğenilirse AB grubunda ses getirmesi sürpriz olmayacak. Benim de izleyeceğim bir dizi, reytingi bol olsun. :Z

Bu sezon cuma yarışında harcanan maalesef Babil olur. Arka Sokaklar, Hercai ve Payitaht zaten yürüyüp giden işler. Her türlü bu sezon da kanallarını kurtarırlar.

Çok doğru bir gün seçimi, beğenilirse AB grubunda ses getirmesi sürpriz olmayacak. Benim de izleyeceğim bir dizi, reytingi bol olsun. :Z

Bu sezon cuma yarışında harcanan maalesef Babil olur. Arka Sokaklar, Hercai ve Payitaht zaten yürüyüp giden işler. Her türlü bu sezon da kanallarını kurtarırlar.
Hercai'nin nesi yürüdü AB'de 3 küsürlere düşmüştü en son. :A SAK'ın da son sezonda Total'i yüksekti ama ekranda kalmasına yetmedi. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt