The_Erinch
Favori Üye
Daha Babil'e var Kırmızı Oda'yı TV'den izleyip kararını verirsin.Babil izliyordum normalde şimdi hangisini izleyeceğim kararsız kaldım.![]()
Tüm bu heyecanı senin Binnur Kaya haberin başlattı umarım uğurlu gelirsin.Beklediğim ve istediğim günde yayına çıkıyor. Bir İG izleyicisi olarak merakla bekliyorum, yolu izi açık olsun.
Hayır ben de izleyeceğim zaten de bekleyin hele sen biraz geri dur diziden ugursuzluk getiriyorsun hepTahmin yapmak da mı yasak.![]()
Yani @Sherlock'un Babil için söylediği abartı olabilir ama Bay Yanlış'tan izleyici çalacağı çok belli nesini bekleyeyim.Hayır ben de izleyeceğim zaten de bekleyin hele sen biraz geri dur diziden ugursuzluk getiriyorsun hep![]()
Bir de bana ilk inanmamıştın falan, biraz utanır mısın sanmam.Tüm bu heyecanı senin Binnur Kaya haberin başlattı umarım uğurlu gelirsin.![]()
Salih Bademci,Binnur Kaya, Hande Doğandemir, tülin özen çok sevip beğendiğim oyuncular ama Ülke de zaten kavga gürültü eksik olmuyor bide böyle diziler tamam gerçekleri anlatmak için böyle diziler ama türkiye'deki hanzolar ne anlar bundan türkiye'deki hanzo hercai izler vb dizileri izler inşallah hercai dizisini final yaptırır yaptıracak taEkli dosyayı görüntüle 91530
TV8'in merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda'nın yayın tarihi belli oldu.
Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Erarslan'ın paylaştığı yapım, önümüzdeki cuma akşamı yayın hayatına başlıyor.
Kırmızı Oda, ilk bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!
Abartma babil ab grubunda iyi gidiyor total de de 4 reyting in altına inmediTutması durumunda Babil'e en geç Ocak ayı gibi veda ederiz bence ki tutacağını düşünüyorum.
O zaten kesin kıçı kırık yaz dizisinden izleyici çalamazsa yuh yaniYani @Sherlock'un Babil için söylediği abartı olabilir ama Bay Yanlış'tan izleyici çalacağı çok belli nesini bekleyeyim.Uzak durmam mümkün değil en çok merak ettiğim yeni dizi.
![]()
Yanlış hissediyorsun Acun boş dizi yapmaz.Tutmayacağını hissediyorum nedense.
Öyle demeyin yoldaşım.Şampiyonlar ligi gibi kadroya yazık olur.(Emojiyi size değil yorumuna attım.😊)Tutması durumunda Babil'e en geç Ocak ayı gibi veda ederiz bence ki tutacağını düşünüyorum.
Hercai'nin nesi yürüdü AB'de 3 küsürlere düşmüştü en son.Çok doğru bir gün seçimi, beğenilirse AB grubunda ses getirmesi sürpriz olmayacak. Benim de izleyeceğim bir dizi, reytingi bol olsun.
Bu sezon cuma yarışında harcanan maalesef Babil olur. Arka Sokaklar, Hercai ve Payitaht zaten yürüyüp giden işler. Her türlü bu sezon da kanallarını kurtarırlar.
Her türlü iş yapar, rahat ol sen.Hercai'nin nesi yürüdü AB'de 3 küsürlere düşmüştü en son.SAK'ın da son sezonda Total'i yüksekti ama ekranda kalmasına yetmedi.
![]()
Hiç sanmıyorum hele Kimsesizler gelirse Total'i de uçar gider.Her türlü iş yapar, rahat ol sen.
Arıza da 11 Eylül Cuma'ya geliyormuş, onu düşün...
Ah doğru Kimsesizler var bi de, cuma yarışı epey doluHiç sanmıyorum hele Kimsesizler gelirse Total'i de uçar gider.Poyraz Karayel çakması bizi etkilemez sıkıntı yok.
![]()