'Kırmızı Oda'nın İlk Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak? | TV8

Tanıtım güzel olur inşallah, erken tanıtılması eylülde izleyeceğimize işaret.
Bana kalırsa Ağustos'ta başlamalı da neyse.
Neyse en azından sürekli senin konuya girmek yerine fragmanla oyalanırım daha iyi olur.

O değil de üç günde başrol oyuncusu belli oldu üstüne de teaser çektiler oysa Menajerimi Arayın fragmanından ses soluk yok hala.

Reactions: alperuz
Biliyor musun aklımdan geçmişti... Çok güzel olur. keşke böyle bir şey yapsalar...

OGM Pictures duy sesimizi...
Bence harika olur, ne olsa aynı yapım şirketi aynı yazarın hikayesi.. Tanıtım amaçlı bence yapılabilir, Acun reisin aklından da geçmiştir bu.

Bu arada avatara düştüm.

İyi bir hame. Survivor'dan iyi sesi duyulacaktır şimdi.

Reactions: Emre Ozansoy
Aslında Survivor bitti, bayramdan sonra ekrana sürebilirler. Benim konuya da gir, üvey evlat muamelesi yapma.

MA Eylül'de başlar, şimdi tanıtım vermezler bence.

Reactions: Aserat
OGM Pictures duy sesimizi...
Bence harika olur, ne olsa aynı yapım şirketi aynı yazarın hikayesi.. Tanıtım amaçlı bence yapılabilir, Acun reisin aklından da geçmiştir bu.

Bu arada avatara düştüm.
Yurtdışında bu tarz ortak diziler yapılıyor, bizde de Lale Devri-Yer Gök Aşk ve Çukur-Çarpışma aynı evrende geçiyordu. Yapılsa süper olur.

Teşekkür ederim canım.

Reactions: Emre Ozansoy
Aslında Survivor bitti, bayramdan sonra ekrana sürebilirler. Benim konuya da gir, üvey evlat muamelesi yapma.

MA Eylül'de başlar, şimdi tanıtım vermezler bence.
Eylül deme Ağustos totemi yapıyorum.

Bu dizinin de alternatif bir iş olarak sezon dizileri arasında güme gitme ihtimali olduğu için erkenden başlayıp izleyici toplamasını tercih ederim.

Eylül deme Ağustos totemi yapıyorum.

Bu dizinin de alternatif bir iş olarak sezon dizileri arasında güme gitme ihtimali olduğu için erkenden başlayıp izleyici toplamasını tercih ederim.
Bu kadar erken tanıtılıyorsa erken yayınlanma ihtimali yüksek.

Reactions: Aserat
Yurtdışında bu tarz ortak diziler yapılıyor, bizde de Lale Devri-Yer Gök Aşk ve Çukur-Çarpışma aynı evrende geçiyordu. Yapılsa süper olur.

Teşekkür ederim canım.

Aynen, Kadın - Mucize Doktor'da yapılmıştı.
Umarım onlar da bu fikri düşünmüşlerdir.