Senin gibi mi canım.Gülseren Budayıcıoğlu yer yerde bitme be
Senin gibi mi canım.Gülseren Budayıcıoğlu yer yerde bitme be
Aşko onu bizde çözemedikTürk dizilerinde neden hep finali düğüne bağlıyorlar.
En alakasız dizi olan Kırmızı Oda'yı bile düğünle bitirmişler.
Bu arada Gülseren Budayıcıoğlu detayı güzel düşünülmüş final için.
Kırmızı Oda; Tuna’nın tatlı evlilik telaşıyla beraber, Sadi’nin ve yolu Kırmızı Oda’dan geçen herkesin hatırlanacağı final bölümü ile TV8 ekranlarında olacak.
Çok güzel bir final olacak😊61. BÖLÜM ÖZETİ ve FOTOĞRAFLARI (FİNAL)
Ekli dosyayı görüntüle 115044
Ekli dosyayı görüntüle 115047
Ekli dosyayı görüntüle 115046
Ekli dosyayı görüntüle 115045
@Cervantes @Hazem @Mircan Saye
Mümkünse sonsuza kadar hayatımızdan çıkmış olsun bu diziFinal yapan diziler bölümüne taşıdım @Maskeli Fedai
Bıraksaydın da ben taşısaydım bir süre sonra.Final yapan diziler bölümüne taşıdım @Maskeli Fedai
Son Yaz gibi mi.Mümkünse sonsuza kadar hayatımızdan çıkmış olsun bu dizi
Üzülürsün diye yaptımBıraksaydın da ben taşısaydım bir süre sonra.
Son Yaz gibi mi.
Vay be zaman çok hızlı geçiyor. Özellikle ilk sezonunu çok özlüyorum. Kolay kolay aynı kalitede bir iş gelmez. Hem işlenen hikayeleriyle, hem o hikayelere can veren ve bize sanki kendi başlarından geçen bir hikayeyi izletiyor hissi veren efsane konuk oyuncularıyla, hem de canımız Manolya hocamıza can veren Binnur Kaya'nın hem mükemmel oyunculuğu, hem de çok az kişide olan sempatikliği ve asaletiyle mükemmel bir işti.Bugün yayına başlayışının 2. yıl dönümü.Geçen sezon bu zamanlarda yeni bölümlerini bekleyecek bir dizimiz vardı şimdi anca kalplerde yaşıyor.@Cervantes
Çok güzel anlatmışsın yine yaram deşildi.Vay be zaman çok hızlı geçiyor. Özellikle ilk sezonunu çok özlüyorum. Kolay kolay aynı kalitede bir iş gelmez. Hem işlenen hikayeleriyle, hem o hikayelere can veren ve bize sanki kendi başlarından geçen bir hikayeyi izletiyor hissi veren efsane konuk oyuncularıyla, hem de canımız Manolya hocamıza can veren Binnur Kaya'nın hem mükemmel oyunculuğu, hem de çok az kişide olan sempatikliği ve asaletiyle mükemmel bir işti.Cem Karcı'nın resmen sanat inşa ettiği ve farklı bir boyut kazandırdığı sahneleri hiç katmıyorum bile. Yani her detayı ayrı övülmeyi hak eden mükemmel bir işti.
Efsane kendi gününe kendi saatine dönüyor demek ki.Kırmızı Oda'nın Yunan uyarlaması da Cuma günleri yayınlanacakmış. Türkiye'den sonra sıra Yunanistan'a damga vurmaya geldi.@Aserat
Fragmandan anladığım hikayelere sadık kalarak uyarlamışlar. Türkçe altyazılı izleyebilsek keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?