Zaten kitaplarında da danışanlar birkaç defa geliyor.Hande Doğandemir (ve muhtemelen diğer konuklar da) birkaç bölüm olacak gibi görünüyor uğursuz gelmese bari.ss
Zaten kitaplarında da danışanlar birkaç defa geliyor.Hande Doğandemir (ve muhtemelen diğer konuklar da) birkaç bölüm olacak gibi görünüyor uğursuz gelmese bari.ss
Sen TV8'e sempati duyduğun için bak istiyorsan ama ben olumlu bakamayacağım maalesef. Dizi için 20.00 deniyor ve hala haftada 7 gün yayınlanan programın tekrarı var bu düzensizlikler izleyiciyi soğutur.20.15'te TVR daha yüksek olur diyelim ve olumlu tarafından bakalım bence.
Biliyorum ve şu an o kitaplardan birini okuyorum ama ben hepsini bir bölümde toplarlar diye düşünmüştüm.Zaten kitaplarında da danışanlar birkaç defa geliyor.
Hangisini okuyorsun.Sen TV8'e sempati duyduğun için bak istiyorsan ama ben olumlu bakamayacağım maalesef. Dizi için 20.00 deniyor ve hala haftada 7 gün yayınlanan programın tekrarı var bu düzensizlikler izleyiciyi soğutur.
Biliyorum ve şu an o kitaplardan birini okuyorum ama ben hepsini bir bölümde toplarlar diye düşünmüştüm.
Acun bence bu işi iyi biliyor . Dizi bana hitap etmiyor o yüzden bakmayacağım ama ilk bölümüne bakıyorum sadece. Dizideki anlatanla Binnur Kaya'nın ses tonundan mı müzikten mi ne izletiyor.20.00 denilen dizi 7 dakika sonra yani 20.18'de başlayacak bravo Acun. 👏
Rezalet psikolojim bozuldu izledikçe daha da izlememHiç dizi modum yok, yarına izlerim ilk bölümü
Ozaman hiç benlik değil. @Aserat 'a sözüm var diye bakacağım ilk bölüme.Rezalet psikolojim bozuldu izledikçe daha da izlemem
Ben de dram sevmiyorum ama bence iyiydi.Ozaman hiç benlik değil. @Aserat 'a sözüm var diye bakacağım ilk bölüme.
Ben dram sevmiyorum, çabuk sıkılıyorum o tarz dizilerden. İçinde insanı güldüren saheler olmayan diziler ilgimi fazla çekmiyor😊
Ay canım ben.Yalan yok ilk başta pek ilgimi çekmemişti ama @alperuz Binnur Kaya'nın başrol olduğu haberini açtığından beri merakla bekliyorum.Son iki diziden sonra Kraliçe reytinglerde hak ettiği yere yani zirveye dönecek inş.
Piii yazıklar olsun .ssHande Doğandemir (ve muhtemelen diğer konuklar da) birkaç bölüm olacak gibi görünüyor uğursuz gelmese bari.ss
Madalyonun İçiHangisini okuyorsun.
Ozaman hiç benlik değil. @Aserat 'a sözüm var diye bakacağım ilk bölüme.
Ben dram sevmiyorum, çabuk sıkılıyorum o tarz dizilerden. İçinde insanı güldüren saheler olmayan diziler ilgimi fazla çekmiyor😊
Of izlemiyorsanız izlemeyin kaliteyi kaçırıp kaybeden siz olursunuz.Rezalet psikolojim bozuldu izledikçe daha da izlemem
Müge anlı prime time A taşınmış işteMadalyonun İçi
Of izlemiyorsanız izlemeyin kaliteyi kaçırıp kaybeden siz olursunuz.
Iy şu an saçmalamakta rekor kırıyorsun yorum yapamayacağım daha fazla.Müge anlı prime time A taşınmış işte@Dosi
O Lunapark sahnesi çok güzeldi..Neyse yorumumu da yazayım. Öncelikle Binnur Kaya sen ne kadar muhteşem bir oyuncusun. Komedide ayrı dramda ayrı döktürüyorsun. Ve belki de ilginç bir şekilde komedide çok başarılı olduğun için bazı değişik insanların niyeyse dramda yadırgadığı tek isimsin. Oyuncuları yer aldıkları dizilerin türlerine göre ayırmayı bırakıp her şeyi oynayabileceklerini düşünürsek çok daha iyi olur zira 2 buçuk saatlik bölümün çok büyük kısmında sadece kendisini gördük ve ustalığıyla aldı götürdü. Kadının daha ne yapması lazım anlamıyorum gerçekten.
Ve Evrim Alasya.. Zaten sevdiğim bir isimdi ama burada oyunculuğun kitabını yazıp dosta düşmana göstermiş tek kelimeyle muhteşemdi. Zaten Meliha'nın hikayesi çok etkileyici ama öyle harika bir performans çıkarmış ki tekrar hayran kaldım. Tabii Salih Bademci ve Hande Doğandemir'i de tebrik etmek lazım ikisi de gayet başarılıydı.
İlk bölüm güzeldi ama 2 buçuk saat her dizi için gerçekten çok fazla. Bazı sahneler bir tık daha kısa tutulabilirdi çaycı çocuğun olduğu kısımlar gibi. Tempo başlarda biraz düşük gibiydi ama zamanla içine aldı. Ve belki de diğer başrollerin bu kadar az göründüğü nadir işlerden olabilir. Gerçi hikaye dallanıp budaklandıkça onları da göreceğiz şimdilik zaman lazım. Kısacası Türk televizyonları için gerçekten çok önemli bir sınav ve bu dizi tutarsa gerçekten bir şeylerin değişebileceğini hissedeceğiz. Tüm ekibin eline koluna sağlık, yarın reytinglerde başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?