Emre Ozansoy
Moderatör
O aile büyüye büyüye odaya yerleşmeye devam edecek bekle sen.32. bölümdeyim, Nihal ve ailesi kırmızı odaya yerleşiyor gibi. Önce Nihal, ardından kocası, şimdi de Uğur Yücel ile Vahit karakteri geldi maşallah.
Deniz ve Piraye’nin gitmesi de iyi oldu, son bölümlerde sahneleri aşırı sıkıyordu. Yeni sezonda takviye şart ama, şöyle ilgi çekici bir psikolog transferi bekliyoruz açıkçası.
Sadi’nin hikayesi sıkmaya başladı, keşke bu kadar uzamasaydı bu hikaye. Erkan Petekkaya güzel iş çıkarıyor, oyunculuğunu zaten seviyorum ama o şiveleri bazen abartılı yapması beni benden alıyor. Sezon sonuna kadar gidecek gibi.
Zafer de geliyormuş galiba.O aile büyüye büyüye odaya yerleşmeye devam edecek bekle sen.
Psikolog gelecek olsa Piraye ve Deniz gitmezdi artık Doktor Hanım tek tabanca devam eder.
Zafer zaten Nihal'le geldi ya yazmışsın üstte.Zafer de geliyormuş galiba.
Doktor Hanım yeter de artar ama en azından Manolya’da bir konuşma, sohbet oluyordu. Şimdi kimse de kalmayınca malum... Bence yeni biri gelir yeni sezona.
Yok artık. Gülben..
Canım dizime böyle final yakışır.Yok artık, Gülben...
Sadi'yi hiç göstermemişler tanıtımda.Canım dizime böyle final yakışır.Gerçi bölüm büyük ihtimalle burada bitecek ama neyse.
O zaman 2. fragman kesin gelir diyorum Azra'yı da gösterirler mutlaka.Sadi'yi hiç göstermemişler tanıtımda.
Yeni sezona saklayacaklar zaten onu. Dediğin gibi ya son sahne bu olacak ya da yukarı çıkacaktır ve bitecektir.O zaman 2. fragman kesin gelir diyorum Azra'yı da gösterirler mutlaka.Gülben Doktor Hanım'ın odasına çıkmadan son anda vazgeçecek gibi hissettim umarım öyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?