Her zamanki gibi güzel bölümdü. İzleyiciler sürekli yeni danışan gelsin istiyor ama böyle hassas konuların apar topar bitmesi mümkün değil. Gerçi Kumru'nun hikayesinde sona yaklaşıldı ve Nazlı da gelecek hafta kesin son gibi görünüyor yani çok yakında yeni takviye yapılır. Şu milletin sabırsızlığı öldürüyor beni.
Recai'nin Doktor Hanım'a bağırdığı sahnede ikinci bir Şahika Koçarslanlı atağı beklemiştim ama olmadı. Bu kadın öyle güzel sinirleniyor ki o haliyle bile çok tatlı. Bu arada Recai de officially Doktor Hanım'ın danışanı oldu bakalım onun hikayesinden neler çıkacak.
Bu arada Piraye'nin gitme konusunu açmasından işkillendim. Evet karakterin pek işlevi yok ama ne olursa olsun Tülin Özen gibi bir oyuncunun rol alması bu diziye prestij katıyor. Gerçi Deniz son anda ikna eder diye düşünüyorum umarım doktor kadrosu daha fazla küçülmez.
Sadi neyse de Recai şaşırttı. 😱 Aranılan o sansasyonel hikaye haftalardır gözümüzün önünde olan karakterden çıkacak mı şimdi daha çok merak ettim.
Recai'nin Doktor Hanım'a bağırdığı sahnede ikinci bir Şahika Koçarslanlı atağı beklemiştim ama olmadı. Bu kadın öyle güzel sinirleniyor ki o haliyle bile çok tatlı.
Bu arada Piraye'nin gitme konusunu açmasından işkillendim. Evet karakterin pek işlevi yok ama ne olursa olsun Tülin Özen gibi bir oyuncunun rol alması bu diziye prestij katıyor. Gerçi Deniz son anda ikna eder diye düşünüyorum umarım doktor kadrosu daha fazla küçülmez.
------
Sadi neyse de Recai şaşırttı. 😱 Aranılan o sansasyonel hikaye haftalardır gözümüzün önünde olan karakterden çıkacak mı şimdi daha çok merak ettim.
Son düzenleme: