Onu demiyorum elbette İsveç’e satılmak güzel bir başarı ama burdan Masumlar Apartmanı’nı vurman saçmalık.Ne avunması be koskoca İsveç'e satılmak boru mu. Öyle her diziyi de almıyorlarken üstelik.
Onu demiyorum elbette İsveç’e satılmak güzel bir başarı ama burdan Masumlar Apartmanı’nı vurman saçmalık.Ne avunması be koskoca İsveç'e satılmak boru mu. Öyle her diziyi de almıyorlarken üstelik.
‘Kırmızı Oda’yı alan şirket diziyle ilgili; “Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi işlerden biri. Birçok Batılı işten (özellikle Amerikan) daha başarılı” yorumunu yapmışlar. Bana bilgiyi aktaranlar, “Bugüne kadar pek alışık olmadığımız bir yorum oldu” dediler. Mart ayı sonunda İsveç kamu televizyonu STV’de yayına başlaması ayrıca önemli.
Tm.Ay ne güzel şeyler söylenmiş ya çocuğuyla gurur duyan anne gibiyim. Gerçi şaşırmamak lazım dizi Türk dizisi olsa da işlenen hikayeler gayet evrensel. Üstelik formatı nedeniyle 3 bölüme bölmek de aşırı kolay olur. Neyse bunları oku ve geber çatlamaktan. @kerem
En azından işime gelmeyince senin gibi her şeyi cevapsız bırakmıyorum, farkımız tarzımızdır.Hahahaha böyle devam.
Yoo aksine senin böyle kestirip atmanla benim görsel/video koyarak cevap vermem arasında mantıken hiçbir fark yok.En azından işime gelmeyince senin gibi her şeyi cevapsız bırakmıyorum, farkımız tarzımızdır.
Çok fark var tabii ki.Yoo aksine senin böyle kestirip atmanla benim görsel/video koyarak cevap vermem arasında mantıken hiçbir fark yok.
Niye, bişey mi oldu?@kerem Allah yardim etsin
İçimden geldi nxjnkddjdnÇok fark var tabii ki.
Niye, bişey mi oldu?