Umarım Güldür Güldür'ü Çarşamba'ya alıp bu dizi Salı veya Kuzey Yıldızınıda Salı'ya alıp bu dizi Cumartesi olur.
Çukur zaten biticek bence Çukuru başka güne alıp bu diziyi Pazartesine alsınlar pazartesi fazla kalabalık değil yada kuzey yıldızını kovup Cumartesine koysunlarHer gün zor ki. Hafta içi olacak dizi büyük ihtimalle her gün imkansız gibi geliyor bana da ama kendi kitlesini çeker bence.
------
Bu arada geçen gün birisiyle konuşuyorduk bu dizi benzeri yok sanırım diye buldum. İşte karşınızda Kahramanlar
Bence deUmarım Güldür Güldür'ü Çarşamba'ya alıp bu dizi Salı veya Kuzey Yıldızınıda Salı'ya alıp bu dizi Cumartesi olur.
Cumartesi garanti tutar.Tanıtım çok güzel olmuş. Show'un biraz cesareti varsa hafta sonuna alır diziyi. Cumartesi günü eksik olan aksiyon kısmını çok iyi doldurur.
Aslında mantıklı. Kuzey Yıldızı'nın reytingleride düşmüşken çok iyi fırsat benceTanıtım çok güzel olmuş. Show'un biraz cesareti varsa hafta sonuna alır diziyi. Cumartesi günü eksik olan aksiyon kısmını çok iyi doldurur.
Benim umudum yok ama inşallah.5-6 reyting alır. @Afet Güçverir
Benim umudum yok ama inşallah.
Basit duruyor bana göre..Niye ya güzel hareketli fragmanı var
Basit duruyor bana göre..
Farklı bir iş en azından. Cumartesi günü denenirse tutabilme ihtimali var. Kadro çok tırt ama o ayrı.Basit duruyor bana göre..
Ben de zaten kadrodan dolayı bu yorumu yaptım, günlük diziden hallice.Farklı bir iş en azından. Cumartesi günü denenirse tutabilme ihtimali var. Kadro çok tırt ama o ayrı.
Nenem haklıHadi ya dur bakalım diğer tanıtımlarda gelsin
Bu dizinin mi uyarlaması ?
Bilemiyorum, izleyip göreceğim.Bu dizinin mi uyarlaması ?
Ya aslında yapımcı ve senarist karşı değilse istenilse yapıyorlar. Avlu dizisinde bilmiyor musun baya belli ediyorlardı. Gerçi rtük düşman kesilmişti o diziye de.Bilemiyorum, izleyip göreceğim.
Kolay uyarlayamazlar Station19 da Gay ve Lezbiyen karakterler var.
Şuan ki koşullarda çok zor.Ya aslında yapımcı ve senarist karşı değilse istenilse yapıyorlar. Avlu dizisinde bilmiyor musun baya belli ediyorlardı. Gerçi rtük düşman kesilmişti o diziye de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?