İnsan miras kalınca bu kadar göbek atar mı
Serkan seni duymuş deniz duygularını dile getirdi göbek atmamalılar ama serkanın
tedavisi için sanırım
İnsan miras kalınca bu kadar göbek atar mı
Bi tane akıllı yokSerkan seni duymuş deniz duygularını dile getirdi göbek atmamalılar ama serkanın
tedavisi için sanırım
Bi tane akıllı yok
Ne entrikalar çevirecekler bakalımOlsa dişimi kırarım valla bu ne aha merale ne yaptı ejder yaa
Ne entrikalar çevirecekler bakalım
Çok şeytan bu EjderEvet Ejder durumu ortaya çıkaracak ama kadere mesaj attı bak ya
Şahane bir bölüm olacak Fena etkili bir fragman aksiyona doyacak@denizz19 fragmanı gördünmüüü dediğin sahne varr harikayı uçurumdan atıyorr
Şahane bir bölüm olacak Fena etkili bir fragman aksiyona doyacak
Harika gereksiz karakter diziyi götüremez fazla ölür bence.Evet harika ölürmü acaba bu ejder iyi gelmiş diziye hareket getirdi valla
Yeni Kemal Ölmeyebilir ama öledebilir bilemedimEvet harika ölürmü acaba bu ejder iyi gelmiş diziye hareket getirdi valla
Harika gereksiz karakter diziyi götüremez fazla ölür bence.
Yeni Kemal Ölmeyebilir ama öledebilir bilemedim
Gerçek er ya da geç tecelli edip ortaya çıkar nasılsaGereksiz karakterdi ayenn bence birşeyleri ortaya çıkaracak olan o olduğu için ejderde
ortadan kaldırmak istedi işte
Bence ölür ejder onu sağ bırakmaz artık
Gerçek er ya da geç tecelli edip ortaya çıkar nasılsa
Sorun değil zaten vadikızı yalnız bırakmadı dün gece Fragmanı paylaştım bu hafta 6 reytinge yükseldik o fragmanla 7 gelir
aa sonra bakarım fragmana, bakalım Kader'in bıçaklanması rüyamı, spoi vermeyin eve gidince izleyecemSorun değil zaten vadikızı yalnız bırakmadı dün gece Fragmanı paylaştım bu hafta 6 reytinge yükseldik o fragmanla 7 gelir
Dıdıdıtdıtaa sonra bakarım fragmana, bakalım Kader'in bıçaklanması rüyamı, spoi vermeyin eve gidince izleyecem
hahahha gözüm kapalı okumaya çalıştımDıdıdıtdıt