Bence de her ne kadar kırgınları sevsem deYorumlardaki gerçek ile kurguyu ayırt edemeyen ergenler hemen kendini belli etmiş
Bence de her ne kadar kırgınları sevsem deYorumlardaki gerçek ile kurguyu ayırt edemeyen ergenler hemen kendini belli etmiş
Ölmüş adamın arkasından konuşmak ayıp diye birşey duymadın mı@batuhankaralar Kırgınlarımı istediğin kadar uğraş sana yedirmem ben burada olduğum sürece onların sırtını yere getirmem çatla sen oradaİçerde gibi mistik güçlere sahip değiller en azından adamlar Cüneyt Arkın gibi uçuyor
Abla çöp kutusu ve gardırop sahnelerini izledim tüylerim diken diken oldu, her ne kadar dizi hayal ürünü olsa da oynayan oyuncu çok küçük ve yaşı itibarıyla etkilenebilecek düzeydeHemen hemen Beren ile yaşıt kardeşim sahneleri görünce gözünü yumuyorsa bu dizide çocukların etkileneceği şeyler var inkar etmemek lazım.
Konuda reklam gelirinin % kaci kadar oldugu yazmiyorBen o Kırgın Çiçekler'deki bebek sahnesini eleştirince bana tepki gösterenlere gelsin. Kesinlikle o sahne cezayı hak ediyordu öyle de olmuş. Bir bebeği boğmak nasıl bir sahnedir? Bunun sosyal mesajı ne olabilir? Sosyal mesaj böyle mi verilir? Bu tarz olaylar için zaten sosyal sorumluluk projeleri var, hangi reklamda "mesaj vermek" için böyle bir şey yaptılar? Rezalet bir sahneydi. Çok iyi olmuş RTÜK'ü tebrik ederim.
Star 370 bin ceza alırken ATV 510 bin TL ceza almış, reklam gelirlerindeki fark. Star düşüşte.@xemrexxx
İkisi de benzer cezalar aynı yüzdeliktir.Konuda reklam gelirinin % kaci kadar oldugu yazmiyor
Al işte.Ölmüş adamın arkasından konuşmak ayıp diye birşey duymadın mıNeyse ilk hedefimiz Anne, şuanda Kırgınlar bize zarar vermiyor ama sıra ona da gelir elbet
Hala da tepki gösteriyorum.Ben o Kırgın Çiçekler'deki bebek sahnesini eleştirince bana tepki gösterenlere gelsin. Kesinlikle o sahne cezayı hak ediyordu öyle de olmuş. Bir bebeği boğmak nasıl bir sahnedir? Bunun sosyal mesajı ne olabilir? Sosyal mesaj böyle mi verilir? Bu tarz olaylar için zaten sosyal sorumluluk projeleri var, hangi reklamda "mesaj vermek" için böyle bir şey yaptılar? Rezalet bir sahneydi. Çok iyi olmuş RTÜK'ü tebrik ederim.
Star 370 bin TL ceza alırken ATV 510 bin TL ceza almış, reklam gelirlerindeki fark. Star düşüşte.@xemrexxx
Ben bir araştirayimİkisi de benzer cezalar aynı yüzdeliktir.
Kaç yıldır sektörü takip ediyorsun ve hala neden şimdi verildi diyorsun, cezalar tespit ediliyor, kurul tarafından inceleme yapılıyor daha sonra üyeler tarafından ceza oylaması yapılıyor yani şak diye olan bir süreç değil.Al işte.
Hala da tepki gösteriyorum.Madem cezayı hak ediyorsa niye şimdi veriliyor bu ceza taa 62.bölümden bir sahne.Üstelik doğru dürüst ne boğma sahnesi gösteriliyor ne de bebek. Yani sadece leğenin içine damlayan su görünüyor. Sert eleştiri yapmak için yapmayın zira ben yaparsam çok daha beterini yaparım birçoğuna
Ben zaten cezayı doğru bulmuyorum ki. Önce sex mahiyetinde olan dizileri kaldırsınlar.Kaç yıl sektörü takip ediyorsun ve hala neden şimdi verildi diyorsun, cezalar tespit ediliyor, kurul tarafından inceleme yapılıyor daha sonra üyeler tarafından ceza oylaması yapılıyor yani şak diye olan bir süreç değil.
Kıvır bakalım gerçeklerden kaçamazsınAl işte.
Hala da tepki gösteriyorum.Madem cezayı hak ediyorsa niye şimdi veriliyor bu ceza taa 62.bölümden bir sahne.Üstelik doğru dürüst ne boğma sahnesi gösteriliyor ne de bebek. Yani sadece leğenin içine damlayan su görünüyor. Sert eleştiri yapmak için yapmayın zira ben yaparsam çok daha beterini yaparım birçoğuna
Arka sokaklar akıl işaretinden dolayı ceza aldı uygunsuzmuş olumsuz örnek davranışları +7 şiddet Korku ne koyucaz +13 mü @xemrexxx @mrt-06 @batuhankaralar arka sokaklarda ceza aldı vodafone arenadaki patlamayı işlediler diyeBen bir araştirayim
Ne kıvıracağım ben kanıtsız konuşmam hatta kanıtı sen sundunKıvır bakalım gerçeklerden kaçamazsın
Sex mahiyetinde derken.Ben zaten cezayı doğru bulmuyorum ki. Önce sex mahiyetinde olan dizileri kaldırsınlar.
Bu diziyi çok severim yanlış anlaşlmasın yastık var mı yastıkSex mahiyetinde derken.İki sevgilinin öpüşmesini sex olarak nitlendiriyorsan bu kadar geri kafalı olduğunu bilmiyordum derim.
Arka sokaklar Vodafone arenadaki saldırı işlendi diyeanne ve kırgın çiçekler cezaları doğru ama kalbimdeki deniz , içerde ve arka sokaklar cezaları yine klasik saçma rtük cezalarından olmuş ayoll
konuda öyle yazmamıs @batuhankaralar akıllı işaretler koyulmadığından demiş bence çok saçma butür cezalarArka sokaklar Vodafone arenadaki saldırı işlendi diye
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koyuluyor ama uygunsuz demiş her halde +7 ye uygunsuz dedi +13 istiyor ama +13 pt 2 olur ozamankonuda öyle yazmamıs @batuhankaralar akıllı işaretler koyulmadığından demiş bence çok saçma butür cezalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?