Kırgın Çiçekler ve Anne'ye Ceza Yağdı!

@batuhankaralar Kırgınlarımı istediğin kadar uğraş sana yedirmem ben burada olduğum sürece onların sırtını yere getirmem çatla sen orada :A İçerde gibi mistik güçlere sahip değiller en azından adamlar Cüneyt Arkın gibi uçuyor :F

@batuhankaralar Kırgınlarımı istediğin kadar uğraş sana yedirmem ben burada olduğum sürece onların sırtını yere getirmem çatla sen orada :A İçerde gibi mistik güçlere sahip değiller en azından adamlar Cüneyt Arkın gibi uçuyor :F
Ölmüş adamın arkasından konuşmak ayıp diye birşey duymadın mı :A Neyse ilk hedefimiz Anne, şuanda Kırgınlar bize zarar vermiyor ama sıra ona da gelir elbet :D

CwrpjwnXEAAa35r.jpg

Ben o Kırgın Çiçekler'deki bebek sahnesini eleştirince bana tepki gösterenlere gelsin. Kesinlikle o sahne cezayı hak ediyordu öyle de olmuş. Bir bebeği boğmak nasıl bir sahnedir? Bunun sosyal mesajı ne olabilir? Sosyal mesaj böyle mi verilir? Bu tarz olaylar için zaten sosyal sorumluluk projeleri var, hangi reklamda "mesaj vermek" için böyle bir şey yaptılar? Rezalet bir sahneydi. Çok iyi olmuş RTÜK'ü tebrik ederim.

Star 370 bin TL ceza alırken ATV 510 bin TL ceza almış, reklam gelirlerindeki fark. Star düşüşte. :A @xemrexxx

Abla çöp kutusu ve gardırop sahnelerini izledim tüylerim diken diken oldu, her ne kadar dizi hayal ürünü olsa da oynayan oyuncu çok küçük ve yaşı itibarıyla etkilenebilecek düzeyde :) Hemen hemen Beren ile yaşıt kardeşim sahneleri görünce gözünü yumuyorsa bu dizide çocukların etkileneceği şeyler var inkar etmemek lazım.

Ben inkar etmiyorum sadece etkilenmesine izin vermeyeceklerini düşünüyorum aynen
çöp kutusu ve dolap sahnesi etkileyici bir sahneydi ben eminim ki beren etkilenmesin diye
ellerinden geleni yapmışlar bir çocuğun etkilenmesini isteyecek kadar kimse salak olamaz

Ben o Kırgın Çiçekler'deki bebek sahnesini eleştirince bana tepki gösterenlere gelsin. Kesinlikle o sahne cezayı hak ediyordu öyle de olmuş. Bir bebeği boğmak nasıl bir sahnedir? Bunun sosyal mesajı ne olabilir? Sosyal mesaj böyle mi verilir? Bu tarz olaylar için zaten sosyal sorumluluk projeleri var, hangi reklamda "mesaj vermek" için böyle bir şey yaptılar? Rezalet bir sahneydi. Çok iyi olmuş RTÜK'ü tebrik ederim.

Star 370 bin ceza alırken ATV 510 bin TL ceza almış, reklam gelirlerindeki fark. Star düşüşte. :A @xemrexxx
Konuda reklam gelirinin % kaci kadar oldugu yazmiyor:A

Ölmüş adamın arkasından konuşmak ayıp diye birşey duymadın mı :A Neyse ilk hedefimiz Anne, şuanda Kırgınlar bize zarar vermiyor ama sıra ona da gelir elbet :D

CwrpjwnXEAAa35r.jpg
Al işte. :)

Star 370 bin TL ceza alırken ATV 510 bin TL ceza almış, reklam gelirlerindeki fark. Star düşüşte. :A @xemrexxx
Hala da tepki gösteriyorum. :) Madem cezayı hak ediyorsa niye şimdi veriliyor bu ceza taa 62.bölümden bir sahne. :) Üstelik doğru dürüst ne boğma sahnesi gösteriliyor ne de bebek. Yani sadece leğenin içine damlayan su görünüyor. Sert eleştiri yapmak için yapmayın zira ben yaparsam çok daha beterini yaparım birçoğuna :)

Hala da tepki gösteriyorum. :) Madem cezayı hak ediyorsa niye şimdi veriliyor bu ceza taa 62.bölümden bir sahne. :) Üstelik doğru dürüst ne boğma sahnesi gösteriliyor ne de bebek. Yani sadece leğenin içine damlayan su görünüyor. Sert eleştiri yapmak için yapmayın zira ben yaparsam çok daha beterini yaparım birçoğuna :)
Kaç yıldır sektörü takip ediyorsun ve hala neden şimdi verildi diyorsun, cezalar tespit ediliyor, kurul tarafından inceleme yapılıyor daha sonra üyeler tarafından ceza oylaması yapılıyor yani şak diye olan bir süreç değil. :)

Kaç yıl sektörü takip ediyorsun ve hala neden şimdi verildi diyorsun, cezalar tespit ediliyor, kurul tarafından inceleme yapılıyor daha sonra üyeler tarafından ceza oylaması yapılıyor yani şak diye olan bir süreç değil. :)
Ben zaten cezayı doğru bulmuyorum ki. Önce sex mahiyetinde olan dizileri kaldırsınlar. :)

Kıvır bakalım gerçeklerden kaçamazsın :D

Sex mahiyetinde derken. :A İki sevgilinin öpüşmesini sex olarak nitlendiriyorsan bu kadar geri kafalı olduğunu bilmiyordum derim. :D
Bu diziyi çok severim yanlış anlaşlmasın yastık var mı yastık :A

574466806ce43633bc5f8186

Ayrıca geri kafalı değilim de amaç çocuklarsa yanlış olduğunu söylüyorum :D

anne ve kırgın çiçekler cezaları doğru ama kalbimdeki deniz , içerde ve arka sokaklar cezaları yine klasik saçma rtük cezalarından olmuş ayoll :A :A :A