Cidden nasıl unutmuşum.hadi hadi naz yapma yaz şu adamımı 1. sıraya
Cansu Fırıncı??
Cidden nasıl unutmuşum.hadi hadi naz yapma yaz şu adamımı 1. sıraya
ne cansu fırıncı?? onu adamın babasına sorucaksın ben mi koydum adınıCidden nasıl unutmuşum.
Cansu Fırıncı??
Adamın adı mı Cansu Fırıncı 😱 Bende farklı kişi sandım, ben şok. 😱ne cansu fırıncı?? onu adamın babasına sorucaksın ben mi koydum adını
ya sen şok sen pekdemir ben de senin gibi oldum merak etme yalnız değilsinAdamın adı mı Cansu Fırıncı 😱 Bende farklı kişi sandım, ben şok. 😱
Onu nasıl konuya eklememisim benya sen şok sen pekdemir ben de senin gibi oldum merak etme yalnız değilsin
bunu sonra konuşucaz hala eklemediysen çabuk ekleOnu nasıl konuya eklememisim ben
Yarın eklerim.bunu sonra konuşucaz hala eklemediysen çabuk ekle
sen MSAS ta ahmet kaya ile yarışıyordun değil mi ? benden çok çekeceğin varYarın eklerim.
Sen yapamazsın. ( Kemalim yapmaz.)sen MSAS ta ahmet kaya ile yarışıyordun değil mi ? benden çok çekeceğin var
ama bana bu cümle ile gelmeSen yapamazsın. ( Kemalim yapmaz.)
Sen anlamazsın
Yine izlemediğin kafana göre yorum yaptığın dizilerden biri çok görmüyorum@Billy Kane 'nim dediği gibi Arka Sıradakilerin çakma hali. Orada en azından akıl senaryo ve oyunculuk vardı burda hiç bir şey yok.
Yine izlemediğin kafana göre yorum yaptığın dizilerden biri çok görmüyorum
Gayet güzel dizi yaz sezonunda ilk bölümüyle 3,48 ile başladı şimdilerde 9 bile alabiliyor bizim farkımız samimiyetIyy izledik her halde Songül ve Eylül'ün hırsızlık yaptığı bölümleri falan izledim. İlk cinayet bölümlerinide.
A.s olamasada buda farkli ve guzel. Ama su anki olaylar a.s den alinti buda bi gercek.@Billy Kane 'nim dediği gibi Arka Sıradakilerin çakma hali. Orada en azından akıl senaryo ve oyunculuk vardı burda hiç bir şey yok.
A.s olamasada buda farkli ve guzel. Ama su anki olaylar a.s den alinti buda bi gercek.