Bulsunlar ne var yakışıyorlargerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
reklam kokuyor gibi geldi bana bu çifte büyük ilgi var zaten dizi reyting için son zamanlarda napıcağını şaşırmış durumda bu fotodanda pis pis kokular geliyor burnumagerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
burunu da kesmelireklam kokuyor gibi geldi bana bu çifte büyük ilgi var zaten dizi reyting için son zamanlarda napıcağını şaşırmış durumda bu fotodanda pis pis kokular geliyor burnuma
gerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
gerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
fark-ı furkanın memelerFarkı KÇ
Farkı KÇ
ona bakmadımAB VE ABC1
DİRİLİŞ!!!!!!!!!!!!!fark-ı furkanın memeler
ona bakmadımyoktu tablosu
DİRİLLLMMEEMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!DİRİLİŞ!!!!!!!!!!!!!
Hahahahaaa sanada iyi oldu bu birinciliğimzDİRİLLLMMEEMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!
BENİ İLGİLENDİRMİYOR ŞİKELİ REYTİNGLERHahahahaaa sanada iyi oldu bu birinciliğimz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?