Bulsunlar ne var yakışıyorlargerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
![]()
reklam kokuyor gibi geldi bana bu çifte büyük ilgi var zaten dizi reyting için son zamanlarda napıcağını şaşırmış durumda bu fotodanda pis pis kokular geliyor burnumagerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
![]()
burunu da kesmelireklam kokuyor gibi geldi bana bu çifte büyük ilgi var zaten dizi reyting için son zamanlarda napıcağını şaşırmış durumda bu fotodanda pis pis kokular geliyor burnuma
![]()
gerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
![]()
gerçek hayatta da mutluluğu bulmuşlar çatlasın @denizz19 @Çiğdem- ve @destere@Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD
![]()
fark-ı furkanın memelerFarkı KÇ
Farkı KÇ![]()
ona bakmadımAB VE ABC1![]()
DİRİLİŞ!!!!!!!!!!!!!fark-ı furkanın memeler
ona bakmadımyoktu tablosu
![]()
DİRİLLLMMEEMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!DİRİLİŞ!!!!!!!!!!!!!
Hahahahaaa sanada iyi oldu bu birinciliğimzDİRİLLLMMEEMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!
BENİ İLGİLENDİRMİYOR ŞİKELİ REYTİNGLERHahahahaaa sanada iyi oldu bu birinciliğimz![]()