Maskeli Fedai
Favori Üye
Sistemin çürüklüğü demek daha ddogruTKY kendi kendini yedi bitirdi zaten hiç iyi reyting alamadı ki sağolacakCumartesi de kötü gitti biz ne yapalım çürük bir şeymiş demek.
Sistemin çürüklüğü demek daha ddogruTKY kendi kendini yedi bitirdi zaten hiç iyi reyting alamadı ki sağolacakCumartesi de kötü gitti biz ne yapalım çürük bir şeymiş demek.
Dizi fena değildi tekrarlarına bakıyordum ama belki daha iyi başrollerle daha iyi de olabilirdi bilemiyorum ama başroller yetersiz diye çok duyuyordum.Sistemin çürüklüğü demek daha ddogru
Başroller iyiydi de tanınmış ünlü yoktu pekDizi fena değildi tekrarlarına bakıyordum ama belki daha iyi başrollerle daha iyi de olabilirdi bilemiyorum ama başroller yetersiz diye çok duyuyordum.
Bence Hazal Kaya - Merve Boluğur - Sinem Kobal ve Selin Şekerci olabilirdi.Başroller iyiydi de tanınmış ünlü yoktu pek
Hazal Kayadansa Busra Develi daha iyi degil miBence Hazal Kaya - Merve Boluğur - Sinem Kobal ve Selin Şekerci olabilirdi.
Hazal'a laf attığın için iyi ki bitmiş oh olsun.Hazal Kayadansa Busra Develi daha iyi degil mi@Billy Kane
Hazali sevmiyorum ne yaparsın işteHazal'a laf attığın için iyi ki bitmiş oh olsun.
Ay beni GK izleyici kitlesinden kaybettiler diye üzülüyorlar, üzgünlükten ne yapacaklarını şaşırdı bu ve @GunesinOglu@Yiğitt'i ajan olarak buraya soktuk zaten kç'cileri diziden soğutmak için.İlk fireyi vermiş dizi güzel devamını bekliyoruz
Ay beni GK izleyici kitlesinden kaybettiler diye üzülüyorlar, üzgünlükten ne yapacaklarını şaşırdı bu ve @GunesinOglu
Mesude alem kadın yaBenim kocam genç, niye ölsün ki diyor
Defne bizim grubun arasını bozmaya çalışıyor. 😱 O kız çok güzel ama yolarım onu.daha neler izlicen mesude ile ilgili ah ah
Defne bizim grubun arasını bozmaya çalışıyor. 😱 O kız çok güzel ama yolarım onu.
Ay Songül evden ayrıldı, geri geldi yetimhaneye.aynen defne manyak psikopatın teki valla
Ay Songül evden ayrıldı, geri geldi yetimhaneye.Oh olsun.
Tuhaf bir aileydi zaten, evine hırsız giren kızı alıp evlatlık aldılar .ssbu aileye sinir oldum niye girdiler niye çıktılar be
@vadikızı sen önce buraya yorum yap 😳Gk 14.bölüme yorum yapacaktın yapmadın
Bıraktın mı yoksa diziyi
Tuhaf bir aileydi zaten, evine hırsız giren kızı alıp evlatlık aldılar .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?