Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Dünkü bölümde Gençlik Başımda Duman şarkısına denk geldim güzeldi
Önceden de yazmıştım Güney ve kızın sahnelerini seviyorum

gökhan okula geldiğinden beridir serkanla güneyin havaları söndü vlla

furkan ardınç ayy o ne karizma öyle yaşınıda çok belli eden bir çocuk yanı diğerleri gibi 16 yas civarı göstermiyor 25 yaşını tam yansıtan birisi oyüzden 16 yas liseli rolune pek gitmiyor ama serkanla güneyin yanına geldimi hepsini eziyor çocuk maşallah

oyunculuğunuda çok geliştirmiş en son tnt sezonu 4-5 yıl önce kolej günlüğünde izlemiştim sonrakı yapımlarında takip etmedim ama bu 5 yıl içinde çok geliştirmiş oyunculuğunu cemre ölürken furkanın o mimikleri o içten derinden ağlayışı sonra cemre hayata dönünce furkanın kalbini tutup derinde üzüntüyle karışık sevinci hastane sahnesinde 10 numara bir oyunculuk diğer yakısıklı oğlanlar gibi sadece fiziğim bana yeter dememiş çocuk oyunculukta kendisini harika geliştirmiş izlemekten keyif alıyorum çok büyük bir kazanç dizimize

ayy bu arada kerem kupaçı gerçekten büyük süpriz oldu forumda haberi çıkmışmıydı ben görmedim öyle küt diye adam karşıma çıktı bölümde büyük süpriz oldu

furkan ardınçtan sonra en iyi 2.tranferimiz diyebilirim kerem bey için gerçekten çok kaliteli oyuncular alınıyor @mrt-06 pikaçu hatrına sende başla diziye bence