Aynen o sahne harikaydı gerçektenDünkü bölümde Gençlik Başımda Duman şarkısına denk geldim güzeldiÖnceden de yazmıştım Güney ve kızın sahnelerini seviyorum
![]()
@cevaa Meral'i sana ayarlayalım yazık kız sevgilim yok diye inliyor
Aynen o sahne harikaydı gerçekten![]()
Meral hangisiydi![]()
Ne bileyim profilinde görünce izliyorsundur sandımBen ne alaka?
Sen az değilsin. 😱
Ne bileyim profilinde görünce izliyorsundur sandım![]()
Fragmanı izlemek diziyi izlemen anlamına gelmez. Ne olmuş yani bende çoğu dizinin fragmanını izlerim yani neler dönüyor diyeSen az değilsin. 😱![]()
Ayol sen öylesin diye bende öyle olacak değilim, izlemiyorum yav.Fragmanı izlemek diziyi izlemen anlamına gelmez. Ne olmuş yani bende çoğu dizinin fragmanını izlerim yani neler dönüyor diye![]()
İzle izle fragmanımızdan total taşları dökülüyorAyol sen öylesin diye bende öyle olacak değilim, izlemiyorum yav.![]()
Fragmanı kimse beğenmemiş.İzle izle fragmanımızdan total taşları dökülüyor![]()
54.362 kere izlenmiş dün geceden bu yana ve 791 beğeni 15 dislike varFragmanı kimse beğenmemiş.![]()
GK fragmanı bir günde 300 bin tık yapıyor, farkımız54.362 kere izlenmiş dün geceden bu yana ve 791 beğeni 15 dislike var![]()
Fragman ile olsaydı bu işGK fragmanı bir günde 300 bin tık yapıyor, farkımız![]()
Lan bu zaten benim en beğendiğim kız dizide
Ne bileyim profilinde görünce izliyorsundur sandım![]()
Belli beğendiğin daha adını bilmiyonLan bu zaten benim en beğendiğim kız dizide![]()
Belli beğendiğin daha adını bilmiyon![]()
Meral için yakında bir sevgili adayı olması lazım sana ayarlayalım sen gir diziyeLan bide adınımı ezberlicemDiziye denk geldikçe bakıyorum, senin gibi fanı olsam bilirdim bende
![]()