Onu bilmiyorum.kendince bir sistem kurmus. Reyting sıralamasını tutturuyor ama hangi dizi tutar hangisi tutmaz hangisinin reytingleri yükselir vs bunları tutturamiyor.Bencede öyle olur.
Nerden analiz yapıyorda biliyor?
Noldu göremedim.Haftaya yangınımız var büyük Artış geliyor
Evet öyle.Onu bilmiyorum.kendince bir sistem kurmus. Reyting sıralamasını tutturuyor ama hangi dizi tutar hangisi tutmaz hangisinin reytingleri yükselir vs bunları tutturamiyor.
Balo var Songül ile Güney dans ediyorlar sonra yangın çıkıyor Cemre tuvalette sıkışıyorNoldu göremedim.
Evet öyle.
O iyimiş biraz sonra yüklerler fragmanı.Balo var Songül ile Güney dans ediyorlar sonra yangın çıkıyor Cemre tuvalette sıkışıyor
Dizinin bazı yönleri çok tahmin edilebilir.totalligin bence en belirgin kriteri bu.mesela banunun kızının karnındami ne kızarıklıklar varmış ya bende acaba böbrek rahatsızlığı varda sonra kader ona böbrek mi vercek falan dedim(totallige bak) losemiymis kader ilik nakli vs çıktı. Yanı hemen hemen bildim.partide gökhan cemre'yi kurtarır, cemre affeder diyorum.
Yok artık @denizz19 şuna bak.Dizinin bazı yönleri çok tahmin edilebilir.totalligin bence en belirgin kriteri bu.mesela banunun kızının karnındaki ne.kızarıklıklar varmış ya bende acaba böbrek rahatsızlığı varda sonra kader ona böbrek mi vercek falan dedim(totallige bak) losemiymis kader ilik nakli vs çıktı. Yanı hemen hemen bildim.
TNS sistemine uygun işler tutuyor yoksa sırlı dizileri izleyici çok sevmiyor o Yüzden ara ara belirgin Şeyler sunulmalıDizinin bazı yönleri çok tahmin edilebilir.totalligin bence en belirgin kriteri bu.mesela banunun kızının karnındaki ne.kızarıklıklar varmış ya bende acaba böbrek rahatsızlığı varda sonra kader ona böbrek mi vercek falan dedim(totallige bak) losemiymis kader ilik nakli vs çıktı. Yanı hemen hemen bildim.
Dizi bir şekilde devam edecek yani senaryo yazmak zor işYok artık @denizz19 şuna bak.
Mantıklı. Yanı şöyle diyim sırlı işler ab yi belirginlikler Totali coşturuyor.TNS sistemine uygun işler tutuyor yoksa sırlı dizileri izleyici çok sevmiyor o Yüzden ara ara belirgin Şeyler sunulmalı
aynen ama her dizide öyle. ekranda matematiği olan, kafa yoran, olayları tahmin edemeyeceğin bir tatlı küçük yalancılar var (ki oda bu yüzden tutmadı) onun haricindeki diziler kolay senaryo.Dizinin bazı yönleri çok tahmin edilebilir.totalligin bence en belirgin kriteri bu.mesela banunun kızının karnındami ne kızarıklıklar varmış ya bende acaba böbrek rahatsızlığı varda sonra kader ona böbrek mi vercek falan dedim(totallige bak) losemiymis kader ilik nakli vs çıktı. Yanı hemen hemen bildim.
Birsürü örneği var bunu zaten.Mantıklı. Yanı şöyle diyim sırlı işler ab yi belirginlikler Totali coşturuyor.
Şaşırdık mı hayırtotali almışız.
türkiyenin acı bir gerçeğini gözler önüne seriyor bu dizi doğurup doğurup sonrada bakamıyoruz diyip kapıya atıyorlar banu denilen kadın kaderi alırsam kocam kapıya atar kendime nasıl bakarım diyor mesudede eylüle sahip çıkarsam kemali kovarsam kendime nasıl bakarım yetmiyormuş gibi birde çocuklar bizlere yük olucak ben naparım diyip çocukları kağıya atıp kendilerini kurtarıyorlar böyle annelik yerin bidine batsın vlla kendi hayatlarını düşünüp çocuklrı yük olarak görüp kurtuluyorlar ama türkiyede bu durum çok yaygın malesef kırgın çiçekler ekibini kutluyorum bu konuya parmak bastıkları için herkese iyi örnek olurlar umarım 🙂🙂🙂Bölümü dün tam izleyemedim şimdi son yarım saate baktım yine güzel bir bölüm olmuş. Gökhan ve Emine'nin girmesi iyi olmuş. İki oyuncu da çok yakışmış özellikle Birgül Ulusoy yine çok iyi oynuyor.
Bu bölüm annelere sinir oldum. Banu ve Mesude çocukları yetimhaneye bıraktıkları yetmiyormuş gibi bir de tokat atıyorlar. Ne annelik yaptınız ki bugüne kadar şimdi de tokat atıyorsunuz anlamadım.
Bu Kemal de her yerden çıkıyor ya Derin'i de kurtardı salak şey.
Bölümün en iyi sahnesi Songül ve Güney'in matematik sahnesiydi.147 dakikalık dizide güldüren tek şey 4 dakikalık bir sahne oldu.Keşke sahneleri daha çok olsa.
Haftaya güzel bir bölüm olacak gibi.
Aynen böyle annelik olmaz olsun. Kemalimden boşanırsam kadınlığımı unuturum diyen Mesude'den ne beklenir ki. Kendini bi adama körü körüne bağlayıp çocuğundan vazgeçmek nedir. Gerçekten böyle insanlar gerçekte çok var dizi de bu gerçekleri bir tokat gibi çarpıyor insanlara.türkiyenin acı bir gerçeğini gözler önüne seriyor bu dizi doğurup doğurup sonrada bakamıyoruz diyip kapıya atıyorlar banu denilen kadın kaderi alırsam kocam kapıya atar kendime nasıl bakarım diyor mesudede eylüle sahip çıkarsam kemali kovarsam kendime nasıl bakarım yetmiyormuş gibi birde çocuklar bizlere yük olucak ben naparım diyip çocukları kağıya atıp kendilerini kurtarıyorlar böyle annelik yerin bidine batsın vlla kendi hayatlarını düşünüp çocuklrı yük olarak görüp kurtuluyorlar ama türkiyede bu durum çok yaygın malesef kırgın çiçekler ekibini kutluyorum bu konuya parmak bastıkları için herkese iyi örnek olurlar umarım 🙂🙂🙂
ayol birde çocuğa nasıl bakıcam diyorlar böyle bir mantık varmı hangi anne çocuğunu yük olarak görür doğurmayı biliyorlar ama köpek gibi tövbe estafurullah bakmayacaksanız doğurmayın ayollAynen böyle annelik olmaz olsun. Kemalimden boşanırsam kadınlığımı unuturum diyen Mesude'den ne beklenir ki. Kendini bi adama körü körüne bağlayıp çocuğundan vazgeçmek nedir. Gerçekten böyle insanlar gerçekte çok var dizi de bu gerçekleri bir tokat gibi çarpıyor insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?