Şimdi asıl soru Gökhan ne alaka bu kolyeylebölüm harikulade.son sahneler nefes kesti. o kolyeyi fragmanda çalan kişi furkan diye tahmin etmiştim, bölümde ortaya çıkmayınca sıradan biri çalmış dedim ama furkan çıktı.
Çok benziyorsunuz birbirinize.aaa bu arada okul müdüresinin soy adıda sönmez zaten ilk bölümdn beridir kanım kaynamıştı kadına akrabalık vardır belkide
Hadi canım1 haftalığına zirveyi size bıraktıksevinin
geçmişte kalan bir olaydan dolayı intikam almak istemiştir.Şimdi asıl soru Gökhan ne alaka bu kolyeylenasıl bağlayacaklar bakalım.
Bakalım gelecek hafta görürüz artıkgeçmişte kalan bir olaydan dolayı intikam almak istemiştir.
Paramparça da iyi gider ama düşmeyeceğiz biz deParamparça gelecek haftaya bizim düşeceğimizi sanmıyorum.@denizz19
ay laf bulamadım 😕 ama bundan sonra zirve zor gibiHadi canımdiziniz senaryo olarak çıkmaza girince bu yorumu daha çok göreceğim bengeçen hafta tonla öpüşme sahnesiyle zoraki zirvede oldunuz bu hafta ne olacak bakalım
Dizi baya kitle edindi hiç kolay düşmez kesinlikle Paramparçada 8, 9 alır hangisini izlicem ya iki dizim var.sssssBakalım gelecek hafta görürüz artık
Paramparça da iyi gider ama düşmeyeceğiz biz de
Abi ona inanma çoğu zaman tutturamıyor....Rating analizine gore gk önde bitirdi ama belli olmaz tabi.bu arada bende feride toprak sahnelerine bayiliyorum.çok komikler . kolyenin gokhandan çıkması ise tek kelimeyle agzim açık.
Bakıyorlar çoğu zaman yarın bence Totalde 7.10 alırız?Reyting analizine ne bakıyorsunuz ya yarın totalde kırgın çiçekler olacak
Ben de o civarlar bekliyorumBakıyorlar çoğu zaman yarın bence Totalde 7.10 alırız?
Yok canım ben tutmadigini hatırlamıyorum. Yanı oran olarak bazen tutturamiyor ama sıralamayı hep tutturuyor.Abi ona inanma çoğu zaman tutturamıyor....
Bencede öyle olur.Ben de o civarlar bekliyorumbence üstüne basacak Emine kolyenin Cemre görmesin diye
Nerden analiz yapıyorda biliyor?Yok canım ben tutmadigini hatırlamıyorum. Yanı oran olarak bazen tutturamiyor ama sıralamayı hep tutturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?