Sen şahane bir detaysınYa ben sana sen gittiğinde KÇ'yi forumda savunacağım demedim mi? Rahat ol o iş bende
Sen şahane bir detaysınYa ben sana sen gittiğinde KÇ'yi forumda savunacağım demedim mi? Rahat ol o iş bende
Kemal'li bölümleri izle gerisi boş. 10. bölümden başla.Evet çok beğendim, bu zamana kadar nasıl izlememişim bu muhteşem diziyi diyorum şimdi Bir an önce başlayıp 97 bölümü teker teker izleyeceğim
İzlemiş zaten özelden bana yazdı ama burada baskıya uğramaktan korkmuşKemal'li bölümleri izle gerisi boş. 10. bölümden başla.
Ne Kemalmiş bee bir adam için mi katlandın bu diziyeKemal'li bölümleri izle gerisi boş. 10. bölümden başla.
Yine olsa yine izlerim.Ne Kemalmiş bee bir adam için mi katlandın bu diziye
Aa ne tesadüf bana da öyle diyordu. Ama artık korkmasına gerek yok arkasında biz varız.İzlemiş zaten özelden bana yazdı ama burada baskıya uğramaktan korkmuş
Saf ayağınamı yatıyorsun?@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Çiğdem- @Harunnn60 gerçekler gün yüzüne itinayla çıkarılır Aslında izlediğini biliyordum ama kendisi söylemeliydi
Biz kollarımızı açtık bekliyoruz zaten ilk 70 bölümü izlemiş son 17 bölüm kaldıYine olsa yine izlerim.
Aa ne tesadüf bana da öyle diyordu. Ama artık korkmasına gerek yok arkasında biz varız.
Yok yahu İnan mıyor musun özelden konuştum cidden evde ailem izleyince ben de göz gezdirirdim ve en az yarım saat izlerdim dediSaf ayağınamı yatıyorsun?
Hayır izlemezsin çünkü sen artık fularlı entel bir ekşicisin Bunu izlersen itibarın yerle bir olurYine olsa yine izlerim.
Aa ne tesadüf bana da öyle diyordu. Ama artık korkmasına gerek yok arkasında biz varız.
ÇakaaallHayır izlemezsin çünkü sen artık fularlı entel bir ekşicisin Bunu izlersen itibarın yerle bir olur
Nerdeyse 100 bölüm dile kolay, herkes muhakkak en az 1 bölüm izlemişir ve çoğu kişide hakimdir diziye, 1 kişi bile demedi bu dizinin konusu ne çünkü buradaki yorumlar, fragmanlar ve yotubedeki sahnelerden izleyenler çokBiz kollarımızı açtık bekliyoruz zaten ilk 70 bölümü izlemiş son 17 bölüm kaldı
Yok yahu İnan mıyor musun özelden konuştum cidden evde ailem izleyince ben de göz gezdirirdim ve en az yarım saat izlerdim dedi
Yılın kapağı herkes bir gün KÇ'in tadına bakacakNerdeyse 100 bölüm dile kolay, herkes muhakkak en az 1 bölüm izlemişir ve çoğu kişide hakimdir diziye, 1 kişi bile demedi bu dizinin konusu ne çünkü buradaki yorumlar, fragmanlar ve yotubedeki sahnelerden izleyenler çok
Bölüm sayısı çok diye baştan izlemeye üşenenler var ama kısa kısa videolarla meraklarını gideriyorlar
3 saatliğine fularımı çıkarırım.Hayır izlemezsin çünkü sen artık fularlı entel bir ekşicisin Bunu izlersen itibarın yerle bir olur
Sana kalsa bende izliyorum diziyi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Çiğdem- @Harunnn60 gerçekler gün yüzüne itinayla çıkarılır Aslında izlediğini biliyordum ama kendisi söylemeliydi
Zaten izliyorsunSana kalsa bende izliyorum diziyi
@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Çiğdem- @Harunnn60 gerçekler gün yüzüne itinayla çıkarılır Aslında izlediğini biliyordum ama kendisi söylemeliydi
@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Çiğdem- @Harunnn60 gerçekler gün yüzüne itinayla çıkarılır Aslında izlediğini biliyordum ama kendisi söylemeliydi
kankan olur artıkYa ben sana sen gittiğinde KÇ'yi forumda savunacağım demedim mi? Rahat ol o iş bende
KÇ yorum konularını artık ona açtıracağımkankan olur artık
Bu yıl düşüşteyiz 2 haftadır doğru düzgün izlemiyorum 5.13 aldık bu bölüm iyiyse 5.5 üstüne çıkabilirizKÇ yorum konularını artık ona açtıracağım