Ya da vazgeçtim ya bugün KÇ izlicem.Bekliyoruz İsimsizler zaten final yapar kaç gel
Yorumlarını bekliyoruz
Ya da vazgeçtim ya bugün KÇ izlicem.Bekliyoruz İsimsizler zaten final yapar kaç gel
Yorumlarını bekliyoruz
İzle izle şahane olacakYa da vazgeçtim ya bugün KÇ izlicem.
Yeni başladı daha 2 dakika anca oldu@denizz19 başlamış denizz özet var diye açmıyordum he kaç oldu başlayalı
Alışırsın zamanlaHakikaten iyi bir bölüm oluyor.bu arada Cemre serkan ikilisi alışamadım eylül olmaliydi
90.bölümde bile seyircimizi geri kazanabiliyorsak Fark-ı KÇİlk 1 saat iyiydi. Kader'in rest çekmesi bi oh çektirdi ezik göstermelerinden gına geliyordu ilk sezonlarda. Kadro çok kalabalık olunca Songül geri plana düşmüş sanki bir de üniversitede yok diğer kızlar hep bir arada olduğu için her sahnede görebiliyoruz. Ben Serkan - Cemre ikilisini daha uyumlu buldum. Eylül'de komiserle daha uyumlu böyle daha iyi oldular.
Gerçekten şahaneydi sahnesi. Serkan'ın sümüğü de aktıDefne.. tüylerim diken diken.
Sağlık olsun artık benimle beraber izleyeceğin 4 bölüm kaldı artık Aynen EjderYaa deniz çıkmak zorunda kaldım dayım geldide almanyada yaşıyor o geleceğini bilmiyorduk bizede süpriz oldıu valla bölümeede bakamadım ya Tayançın rolünün adımı ejder
Sağlık olsun artık benimle beraber izleyeceğin 4 bölüm kaldı artık Aynen Ejder
Ekim 15 belli olacak bakalımAaa 4 bölüm mü kaldı gerçektenmi belli oldumu ne zaman gideceğin askere kasımın kaçı neresi belli oldumu
Gece oldu hatırlatayım da.Ekim 15 belli olacak bakalım