Hepsi geberdi
Dizimizin en sıkı fanı da geldi
deniz kanatsız kuşlara bakacanmı
Hepsi geberdi
Bak Kırgın Çiçekler v2'nin tanıtımı çıktı onu da takip edersin artıkHepsi geberdi
Rüya olma ihtimali yüksek çünkü KÇ senaryosu bunu gerektirirBaba niye Meral hiç öksürmüyor?
Zopzorunlu edit: Sakın gelecek sezonda bu sahneye rüya demeyin, sakın.
Yok bakmam çok irrite oldum fragmanlarınaevet yaaa
deniz kanatsız kuşlara bakacanmı
İzlemeyeceğim kiBak Kırgın Çiçekler v2'nin tanıtımı çıktı onu da takip edersin artık
Çünkü rüya
Yok bakmam çok irrite oldum fragmanlarına
İzlemeyeceğim ki
Çok fazla acıtasyon var nefret ettim. Açım ben aç et istiyorum dediği sahnelerNiye irrite oldun hangi sahnelerine
Melis Tüzüngüç için izlenir be.Çok fazla acıtasyon var nefret ettim. Açım ben aç et istiyorum dediği sahneler
Kanka zaten asker olacağım Ne dizisi daha elimdekiler yeterMelis Tüzüngüç için izlenir be.
Doğru daha seni askere göndereceğiz.Kanka zaten asker olacağım Ne dizisi daha elimdekiler yeter
Çok fazla acıtasyon var nefret ettim. Açım ben aç et istiyorum dediği sahneler
Doğru daha seni askere göndereceğiz.
Kanalı kapattım nasıl fragman falan yok o sebeple bekleme durumu da olmuyorHe doğru dedin valla fragmanda o sahneye bende beğenmedim daha izlemeden kıza sinir oldum he
İlk sezondaki doğallık Eylül Serkanda yok artık ama onlar yakışıyorlardı
Bence ikisi de yakışmıyordu Cemre ile daha iyi uydular sanki ama Serkan mal gibiİlk sezondaki doğallık Eylül Serkanda yok artık ama onlar yakışıyorlardı
Kanalı kapattım nasıl fragman falan yok o sebeple bekleme durumu da olmuyor
Bence ikisi de yakışmıyordu Cemre ile daha iyi uydular sanki ama Serkan mal gibi
İlk sezonun hatrına ayrılmamalıydılarevet ama son bölümlerde ayrı olmamaları beni bu çiften soğuttu bence cemre ile serkan daha uyumlu oldular
İlk sezonun hatrına ayrılmamalıydılar
İkisini yakıştırıyordum aslında ikisi ilk sezonda o kadar bağlıydılar bu kadar kolaymı unuttular,Serkan Eylül için o kadar uğraştı ama yalanmışBence ikisi de yakışmıyordu Cemre ile daha iyi uydular sanki ama Serkan mal gibi
Kimse gelmesin onaValla senarist böyle düşünmüş bakalım eylüle kim gelecek
Kimse gelmesin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?