Zehra da hard'ın alasını yaptıEylül hard yapıyor.
Zehra da hard'ın alasını yaptıEylül hard yapıyor.
Çok eğlenceli bir bölüm izliyoruz Zehra for everBölümü a2 tekrarı yayınlarsa bakarım yada bölümü netten bakarım artık,tv bakamadım
Bu bölümü mutlaka bakarım inşallah A2 dizinin tekrarını yayınlarÇok eğlenceli bir bölüm izliyoruz Zehra for ever
Yalana bakUlan ben bile 3 kızı birden aynı anda aldattım, biri bile Eylül kadar anlayışlı olmadı.
Ona inanırdım yani ama yine de tereddütlerim olurdu seni kim ne yapsın diye3 değil de 1 olsaydı inanırmıydın?
Benden daha iyisi Fav10 da Deniz'i.Ona inanırdım yani ama yine de tereddütlerim olurdu seni kim ne yapsın diye
Banu adım adım yaklaşıyor finale şimdi de kanlı bebek battaniyesi yolladı pisBenden daha iyisi Fav10 da Deniz'i.
Songül sınava giremeyecek
Çünkü para yatıramadı. Zehra sınav için ayrılan paranın bir kısmıyla et aldı kendine Songül de sadece Güney'in parasını yatırdıGeldimm ama dizi bitecekk songül niye sınava giremedi
Çünkü para yatıramadı. Zehra sınav için ayrılan paranın bir kısmıyla et aldı kendine Songül de sadece Güney'in parasını yatırdı
Zehra'nın mükemmel sahnelerini kaçırdın çok komiktiPiss zehraaa ordada paracımı olmuş pisss
Zehra'nın mükemmel sahnelerini kaçırdın çok komikti
Zehra Macideye bir carladı gülmekten ölürsün hele Selin'e bir laflar söyledi koparsın gülmektenTühh yaa inşallah bakmaya çalışacağm
Zehra Macideye bir carladı gülmekten ölürsün hele Selin'e bir laflar söyledi koparsın gülmekten
Banu planını adım adım devreye sokuyor finalde de asıl kozunu oynayacak .ssTahmin edebiliyorum ya