Az önce Macideye 18 e girince buraya yerleşirim dedi şimdi dedeye birkaç gün sonra 19 olacağım dediBencede hareket yapan oymuş yaw
Az önce Macideye 18 e girince buraya yerleşirim dedi şimdi dedeye birkaç gün sonra 19 olacağım dediBencede hareket yapan oymuş yaw
Az önce Macideye 18 e girince buraya yerleşirim dedi şimdi dedeye birkaç gün sonra 19 olacağım dedi
Reklam arası Hangimiz Sevmedik Finali açtım Yazık erken bitti.Aynen yaa bende onu yazmaya gelmiştim Zehrana ne diyon evlilik programını anlatıyor Güneye
Reklam arası Hangimiz Sevmedik Finali açtım Yazık erken bitti.
şu Zehra ne fena kadın ya
Aynen Güneye evlilik programlarını anlatıyordu gördünmü
Gördüm gördüm çocuk sorduğuna pişman oldu
Bu bölüm eğlenceye dayalı olmuş. Yarın ben çok iyi Reyting beklemiyorum ama AB grubunda yükselebilir azıcık.
Orada sıkıntı yok ama genel olarak sıkıntı bu bölüm çok durgun hep diyaloglar üzerine geçti.Dede konusunu Merale yazmakla hiç iyi etmemişler
Orada sıkıntı yok ama genel olarak sıkıntı bu bölüm çok durgun hep diyaloglar üzerine geçti.
Yok aslında bölüm kötü değil de durgun gerçi daha sona doğru açılabilirBencede ilk kez bir bölümünü beğenmiyorum Deniz
Bu bölüm eğlenceye dayalı olmuş. Yarın ben çok iyi Reyting beklemiyorum ama AB grubunda yükselebilir azıcık.
Yeni karakterler girecek diziye haberler var bakalımKemalsiz aksiyon olmuyor alışacağız
Kız kaç tane Macide var yani devam edecek diye biliyorum ben bitecek olsa haber çıkardıHangi Macide o zaman bir sezon daha mı devam edecek dizi
Kız kaç tane Macide var yani devam edecek diye biliyorum ben bitecek olsa haber çıkardı
Kız yeni geldi ya Deniz Uğur işteBeynim durdu Macide kimdi yaa
Kız yeni geldi ya Deniz Uğur işte