Kız zaten sırıtıyorsun maşallah bana Ne gerekOyy oyy asma yüzünü hemen siz olmasanız ben ne yaparım şu forumda ya
![]()
Kız zaten sırıtıyorsun maşallah bana Ne gerekOyy oyy asma yüzünü hemen siz olmasanız ben ne yaparım şu forumda ya
![]()
Kız zaten sırıtıyorsun maşallah bana Ne gerek![]()
Pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yar aman, yaz gelince öter Turna leylim leyli leylim aman@Dosi güldürdü yoksa gülecek halde değildim ağlıyordum burda be![]()
Pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yar aman, yaz gelince öter Turna leylim leyli leylim aman![]()
farketmedim yoksa alırdım sinirinidün seçim sonuçlarından dolayı sinirliydi![]()
Bırakın siniri falan yoruma başlıyoruz dizimiz başladıfarketmedim yoksa alırdım sinirinisabah baktım tartışmalar olacak dikkatini baska yöne çektim birtanemin
![]()
evet izliyorum zatenBırakın siniri falan yoruma başlıyoruz dizimiz başladı![]()
Annem de diyor Ki Ee hani Sadullah ölmemişevet izliyorum zaten![]()
Bakalım nasıl ölecekAnnem de diyor Ki Ee hani Sadullah ölmemişfragmanda öldüğünü göstermiştim görünce şaşırdı
kesin yine uykusu geldi
![]()
Songül pişman olacak gittiğineBence kalp krizi olabilir![]()
O sahneler ilk reklam sonrası gelecektir.Songül pişman olacak gittiğine![]()
Meral yine döktürüyorO sahneler ilk reklam sonrası gelecektir.![]()
Songül yetişseydi keşkeMeral yine döktürüyoraaa Simdi Sadullah ölume gitti
![]()
reklam girdi simdi, bakalim nasil bir sahne izleyecegizSongül yetişseydi keşke![]()
Erken girdi reklam ama diğer diziler reklamdayken de biz yayında olacakreklam girdi simdi, bakalim nasil bir sahne izleyecegiz![]()