Kırgın Çiçekler 78.Bölüm Yorumları

Haha sıradan arkadaş değildik mesela :D ama başlamadan bitti :D
@vadikızı sevinsin. Zamanında ilk muhabetlerimizde az aramıza girmiyordu.
Tenha yerleri bulup samimiyeti ilerletince yine araya girdi ve bugün bitirişi yaptı artık
Ben hala sıradan olduğumuzu düşünmüyorum yarın sana bir şey olsa moralin bozuk olsa yardımına yine ben gelirim bebeğim :A Ayy beni kimse tenhada sıkıştıramaz sadece sen sıkıştırabilirsin :F

Ben hala sıradan olduğumuzu düşünmüyorum yarın sana bir şey olsa moralin bozuk olsa yardımına yine ben gelirim bebeğim :A Ayy beni kimse tenhada sıkıştıramaz sadece sen sıkıştırabilirsin :F
Yok canım zaten sıradan değilsinde yani işte anla diğer manada olmaz artık bugünden sonra :A Melek bozdu :A ama özel arkadaşımsın o ayrı.
Benim için çok değerlisin belirteyim yine ve arkadaşlığını çooookkkk seviyorum :love1:

Aşk itirafı güç itirazı yük söyledim gitti aşığım körkütük, ne yaşadıysam dün bu bin misli hazırlan kalbim şimdi öldük :D
Kimin şarkısı bu?

Yok canım zaten sıradan değilsinde yani işte anla diğer manada olmaz artık bugünden sonra :A Melek bozdu :A ama özel arkadaşımsın o ayrı.
Benim için çok değerlisin belirteyim yine ve arkadaşlığını çooookkkk seviyorum :love1:
Sağlık olsun eğer bir gün evlenemezsen bir Deniz vardı deme şakın :A

Kimin şarkısı bu?
Sıla - Günaydın Sevgilim :D