Tek sahibi olmak daha iyi ve ben tek degilmişim iyi.
Neyse bitti artık.
"Arkadaşım ol yeter, böylesi daha güzel"
Izleyecekmisin bugün?
Şakamı yaptın sen şimdi
Tek sahibi olmak daha iyi ve ben tek degilmişim iyi.
Neyse bitti artık.
Izleyecekmisin bugün?
Haha sıradan arkadaş değildik mesela ama başlamadan bittiDemek sevgiliydik
Haha sıradan arkadaş değildik mesela ama başlamadan bitti
@vadikızı sevinsin. Zamanında ilk muhabetlerimizde az aramıza girmiyordu.
Tenha yerleri bulup samimiyeti ilerletince yine araya girdi ve bugün bitirişi yaptı artık
Ben hala sıradan olduğumuzu düşünmüyorum yarın sana bir şey olsa moralin bozuk olsa yardımına yine ben gelirim bebeğim Ayy beni kimse tenhada sıkıştıramaz sadece sen sıkıştırabilirsinHaha sıradan arkadaş değildik mesela ama başlamadan bitti
@vadikızı sevinsin. Zamanında ilk muhabetlerimizde az aramıza girmiyordu.
Tenha yerleri bulup samimiyeti ilerletince yine araya girdi ve bugün bitirişi yaptı artık
@denizz19 ? Ne demeli buna.Şakamısın ciddimi bilmiyorum üzgünüm şu anda
Aşk itirafı güç itirazı yük söyledim gitti aşığım körkütük, ne yaşadıysam dün bu bin misli hazırlan kalbim şimdi öldük@denizz19 ? Ne demeli buna.
MELEK te bizi benimseyenlerden
@denizz19 ? Ne demeli buna.
MELEK te bizi benimseyenlerden
Yok canım zaten sıradan değilsinde yani işte anla diğer manada olmaz artık bugünden sonra Melek bozdu ama özel arkadaşımsın o ayrı.Ben hala sıradan olduğumuzu düşünmüyorum yarın sana bir şey olsa moralin bozuk olsa yardımına yine ben gelirim bebeğim Ayy beni kimse tenhada sıkıştıramaz sadece sen sıkıştırabilirsin
Kimin şarkısı bu?Aşk itirafı güç itirazı yük söyledim gitti aşığım körkütük, ne yaşadıysam dün bu bin misli hazırlan kalbim şimdi öldük
Sağlık olsun eğer bir gün evlenemezsen bir Deniz vardı deme şakınYok canım zaten sıradan değilsinde yani işte anla diğer manada olmaz artık bugünden sonra Melek bozdu ama özel arkadaşımsın o ayrı.
Benim için çok değerlisin belirteyim yine ve arkadaşlığını çooookkkk seviyorum
Sıla - Günaydın SevgilimYok canım zaten sıradan değilsinde yani işte anla diğer manada olmaz artık bugünden sonra Melek bozdu ama özel arkadaşımsın o ayrı.
Benim için çok değerlisin belirteyim yine ve arkadaşlığını çooookkkk seviyorum
Kimin şarkısı bu?
Sen 30 yaşına geldiğinde hala bekarsan bakalımSağlık olsun eğer bir gün evlenemezsen bir Deniz vardı deme şakın
Sıla - Günaydın Sevgilim
İzleyeceğimTek sahibi olmak daha iyi ve ben tek degilmişim iyi.
Neyse bitti artık.
Izleyecekmisin bugün?
İzleyeceğim
Çok iyi,eline sağlık dizi başladığında buradayımÇaylar kekler benden mehmetcim mutlaka bekliyoruz başlığa
Çok iyi,eline sağlık dizi başladığında buradayım
Dizi başlayana kadar ders çalışacağım
Dizi başlayana kadar ders çalışacağım
Dizi zamani gelirimHee tmm cnm iyi çalışmalar sana geç kalma benim evde toplanıyoruz he
@Dosi Zeynom sen nirdesin gadası
Dizi zamani gelirim