- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
o para bir şekilde Cemre'ye ulaşacaktırSalak DefneKemal bulununca para da bulunacaktır ve dıdıt
o para bir şekilde Cemre'ye ulaşacaktırSalak DefneKemal bulununca para da bulunacaktır ve dıdıt
80.bölümde Cemre zengin olsuno para bir şekilde Cemre'ye ulaşacaktır
Okadar erkenden olmaz80.bölümde Cemre zengin olsun
Sezon finalinde zengin olsun ve o eski şımarık hallerine dönsünOkadar erkenden olmazKesin son bölüm yada son 3 bölümde olur
Artık şımarık olmaz geçti. O olgun biri olacak ve yetimhanenin başına geçecek.Sezon finalinde zengin olsun ve o eski şımarık hallerine dönsün
Sezon finalinde Neriman kalp krizi geçirsin ve ölsünArtık şımarık olmaz geçti. O olgun biri olacak ve yetimhanenin başına geçecek.
Nerimana bay bay deriz
çok kötüsünSezon finalinde Neriman kalp krizi geçirsin ve ölsün
Emekli olması reyting getirmez kiçok kötüsünbence o işten atılır emekli olmadan 😛
Aynen. Okadar iş çevirdi cezası olmalıEmekli olması reyting getirmez ki
20:00'daAynen. Okadar iş çevirdi cezası olmalı
bugün program kaçta başlıyor?
Biraz geçmi ne20:00'da
O 22:00'da başlayacaktır muhtemelen.Biraz geçmi neDaha zafer kutlanmadan bu şarkı benim başlar
o kaçtaydi?21 değilmiydi?
Ben 23 e kadar durabilirim.O 22:00'da başlayacaktır muhtemelen.Ben 21:30 gibi bitirmeye çalışırım
O da olur fark etmezBen 23 e kadar durabilirim.
sanki onunki 21 diye hatırıyorum.
Sen 19.30 da başlasan ya?
Hele bir akşam olsun da bakılır19.15 saatinemi çeksek ?
Tamam. Saat 19da pusuda olurumHele bir akşam olsun da bakılır
Kendin söyle@dosimosi şu son yorum yapan arkadaşa söyler misin beğenmiyorsa izlemesin
Kemalin Defneyi kaçirdigi yok, fragmanlar herzaman şaşırtıcı.bölümü izledim eylül sonunda bulunucaktı daha fazla uzatamadılar şimdi güvende olduğuna göre dizinin reyting seruvenide bitmiş oldu normal reytinglerde takılırlar artık kemal mesude olayı bitti adamın elinide kestiler bu şekilde fazla yaşamaz haziranda kesin final olur ama daha önceside olabilirmi bence olabilir 😵
yine döndüler nazan defne olayına kimsenin nazanı defneyi taktığı yok ayoll zaten onların hikayesi ilgi görmediğinden bu sezon zorlanmıstık ama eylülün kaçırılmasıyla yeniden sıçrama yapmıştık tekrar nazanlara dönmesi olayın bence yanlış hamle kemal defneyi gebertse bile kimsenin umrunda olmaz
ve kemalim ahh @DarkLeqenD neredesin şuan bilmiyorum ayoll ama için sıkılıyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?