Aynen haftaya da zirvemizi katmerlerizeeee iyi yaptilar ama
Gül Abus ve Yelda Eroğlu İyidir laf etmeBöyle ters köşe yapan senaristler neden aynı zamanda saçmalık yazıyor bee
Aynen haftaya da zirvemizi katmerleriz
Gül Abus ve Yelda Eroğlu İyidir laf etme
Yelda ayrilmişti diye biliyorum.Aynen haftaya da zirvemizi katmerleriz
Gül Abus ve Yelda Eroğlu İyidir laf etme
Jenerikte görünüyor sanırım gerçi dikkat etmedim ama var diye biliyorum benYelda ayrilmişti diye biliyorum.
Saf bana sen dedin zaten Yelda'nın yerine yeni biri gelmiş diye.Jenerikte görünüyor sanırım gerçi dikkat etmedim ama var diye biliyorum ben
Aha Eylül yıkıldı
Saf bana sen dedin zaten Yelda'nın yerine yeni biri gelmiş diye.
Hee o bir hafta öyleydi ama sonra yine almışlar sanırım Ne yaptıklarını da bilmiyorlarSaf bana sen dedin zaten Yelda'nın yerine yeni biri gelmiş diye.
Neye koptun anlamadım ama diyemez mi ki.
Şahane bir bölüm izledik haftaya olan görüntüler bakalım neler çıkacak
Ben fragmanı izlemeden kapatmam ki Zaten milyoneri izliyorum sonraFragmanı gördünmüü
Ben fragmanı izlemeden kapatmam ki Zaten milyoneri izliyorum sonra
Gyuli çkimi zaten ölüm sahnelerinde çalmıştı ama Kal Ölene Kadar ben de duymak istiyorum uzun zamandır. Ama onun yerine geçenlerde yeni bir şarkı seslendirdi Seksendört - Tanrım Bizi Azad Et dinlemediysen süper@denizz19 dizide epeydir gyuli çkimi ve kal ölene kadar çalmıyor galiba
Gyuli çkimi zaten ölüm sahnelerinde çalmıştı ama Kal Ölene Kadar ben de duymak istiyorum uzun zamandır. Ama onun yerine geçenlerde yeni bir şarkı seslendirdi Seksendört - Tanrım Bizi Azad Et dinlemediysen süper
Gyuli çkimi zaten ölüm sahnelerinde çalmıştı ama Kal Ölene Kadar ben de duymak istiyorum uzun zamandır. Ama onun yerine geçenlerde yeni bir şarkı seslendirdi Seksendört - Tanrım Bizi Azad Et dinlemediysen süper
Glyuli çkimi neydi yaw
Hani Gökhan öldüğünde çalmıştı yaGlyuli çkimi neydi yaw