Aynen haftaya da zirvemizi katmerlerizeeee iyi yaptilar ama![]()
Gül Abus ve Yelda Eroğlu İyidir laf etmeBöyle ters köşe yapan senaristler neden aynı zamanda saçmalık yazıyor bee![]()
Aynen haftaya da zirvemizi katmerleriz
Gül Abus ve Yelda Eroğlu İyidir laf etme![]()
Yelda ayrilmişti diye biliyorum.Aynen haftaya da zirvemizi katmerleriz
Gül Abus ve Yelda Eroğlu İyidir laf etme![]()
Jenerikte görünüyor sanırım gerçi dikkat etmedim ama var diye biliyorum benYelda ayrilmişti diye biliyorum.![]()
Saf bana sen dedin zaten Yelda'nın yerine yeni biri gelmiş diye.Jenerikte görünüyor sanırım gerçi dikkat etmedim ama var diye biliyorum ben
Aha Eylül yıkıldı![]()
Saf bana sen dedin zaten Yelda'nın yerine yeni biri gelmiş diye.![]()
Hee o bir hafta öyleydi ama sonra yine almışlar sanırım Ne yaptıklarını da bilmiyorlarSaf bana sen dedin zaten Yelda'nın yerine yeni biri gelmiş diye.![]()
Neye koptun anlamadım ama diyemez mi ki.
Neye koptun anlamadım ama diyemez mi ki.![]()
Şahane bir bölüm izledik haftaya olan görüntüler bakalım neler çıkacak![]()
Ben fragmanı izlemeden kapatmam ki ZatenFragmanı gördünmüü![]()
Ben fragmanı izlemeden kapatmam ki Zatenmilyoneri izliyorum sonra
![]()
Gyuli çkimi zaten ölüm sahnelerinde çalmıştı ama Kal Ölene Kadar ben de duymak istiyorum uzun zamandır. Ama onun yerine geçenlerde yeni bir şarkı seslendirdi Seksendört - Tanrım Bizi Azad Et dinlemediysen süper@denizz19 dizide epeydir gyuli çkimi ve kal ölene kadar çalmıyor galiba![]()
Gyuli çkimi zaten ölüm sahnelerinde çalmıştı ama Kal Ölene Kadar ben de duymak istiyorum uzun zamandır. Ama onun yerine geçenlerde yeni bir şarkı seslendirdi Seksendört - Tanrım Bizi Azad Et dinlemediysen süper![]()
Gyuli çkimi zaten ölüm sahnelerinde çalmıştı ama Kal Ölene Kadar ben de duymak istiyorum uzun zamandır. Ama onun yerine geçenlerde yeni bir şarkı seslendirdi Seksendört - Tanrım Bizi Azad Et dinlemediysen süper![]()
Glyuli çkimi neydi yaw![]()
Hani Gökhan öldüğünde çalmıştı yaGlyuli çkimi neydi yaw![]()