Aynen ya baya sardı ama maç başlayinca kaçicam.Çok heyecanli gelsin reytingler![]()
Demek izliyorsunCemrem kurtuldu.![]()
Aynen çok gericiÇok heyecanli gelsin reytingler![]()
arada böyle varligini hissettirAynen ya baya sardı ama maç başlayinca kaçicam.![]()
Kemal bu hemen ölür mü düşene kadar her saniyesi reytingUlan geber artık TWD'de ki zombiler bile şimdiye ölmüştü. @Harunnn60![]()
Haha harika yorum. her sahnesi reytinge koptumKemal bu hemen ölür mü düşene kadar her saniyesi reytingŞimdi İçerde düşünsün
![]()
Yorum benden sorulur ama Mesude şahane değil miydi ya harika rol yaptıAy bu üvey anne cok fena
Haha harika yorum. her sahnesi reytinge koptum![]()
O İçerde izliyor@turkuazz nerdesin??
Haha tamam.Yorum benden sorulur ama Mesude şahane değil miydi ya harika rol yaptı
O İçerde izliyor![]()
Ben bile şaşırdım kadının çenesi de açıldıHaha tamam.
Evet ya harikaydi. Herkes nasil sasirdi onu görunce![]()
CaktirmaBen bile şaşırdım kadının çenesi de açıldı![]()
Keşke her felç böyle hızlı geçseCaktirma
Suan yemek yedim ama istagim cekti o hastanedeki sandivicleri![]()
dizi iste ama seyrediyozKeşke her felç böyle hızlı geçseayy normal yani dizi sonuçta sonsuza dek felç kalırsa kazandığı parayı hak etmez
![]()
Mesude yine yatakta felç numarası yapacakdizi iste ama seyrediyoz![]()
Arada annemle konusuyoruz tam dedim bu niye böyle oldu.Mesude yine yatakta felç numarası yapacak![]()
İyi de rüya olması zaten kuvvetle muhtemelArada annemle konusuyoruz tam dedim bu niye böyle oldu.
ve rüya sahnemizide izledik![]()
yok ondan demedim hani fragmanda acaba hangisi rüya diye konuşmalar olduya ondan dedim.İyi de rüya olması zaten kuvvetle muhtemelKemal hastanede yani
![]()