Aynen ya baya sardı ama maç başlayinca kaçicam.Çok heyecanli gelsin reytingler
Demek izliyorsun seni bile tekrardan çektiysek dizimiz doğru yoldaCemrem kurtuldu.
Aynen çok gerici şuan 9,5 reytingdeyizÇok heyecanli gelsin reytingler
arada böyle varligini hissettirAynen ya baya sardı ama maç başlayinca kaçicam.
Kemal bu hemen ölür mü düşene kadar her saniyesi reyting Şimdi İçerde düşünsünUlan geber artık TWD'de ki zombiler bile şimdiye ölmüştü. @Harunnn60
Haha harika yorum. her sahnesi reytinge koptumKemal bu hemen ölür mü düşene kadar her saniyesi reyting Şimdi İçerde düşünsün
Yorum benden sorulur ama Mesude şahane değil miydi ya harika rol yaptıAy bu üvey anne cok fena
Haha harika yorum. her sahnesi reytinge koptum
O İçerde izliyor@turkuazz nerdesin??
Haha tamam.Yorum benden sorulur ama Mesude şahane değil miydi ya harika rol yaptı
O İçerde izliyor
Ben bile şaşırdım kadının çenesi de açıldıHaha tamam.
Evet ya harikaydi. Herkes nasil sasirdi onu görunce
CaktirmaBen bile şaşırdım kadının çenesi de açıldı
Keşke her felç böyle hızlı geçse ayy normal yani dizi sonuçta sonsuza dek felç kalırsa kazandığı parayı hak etmezCaktirma
Suan yemek yedim ama istagim cekti o hastanedeki sandivicleri
dizi iste ama seyrediyozKeşke her felç böyle hızlı geçse ayy normal yani dizi sonuçta sonsuza dek felç kalırsa kazandığı parayı hak etmez
Mesude yine yatakta felç numarası yapacakdizi iste ama seyrediyoz
Arada annemle konusuyoruz tam dedim bu niye böyle oldu.Mesude yine yatakta felç numarası yapacak
İyi de rüya olması zaten kuvvetle muhtemel Kemal hastanede yaniArada annemle konusuyoruz tam dedim bu niye böyle oldu.
ve rüya sahnemizide izledik
yok ondan demedim hani fragmanda acaba hangisi rüya diye konuşmalar olduya ondan dedim.İyi de rüya olması zaten kuvvetle muhtemel Kemal hastanede yani